![]() |
Re: General - AUDI vs BMW -
veyron mi se pare ca e facut integral de vw, nu de audi & vw
|
Quote:
"British car magazine Autocar timed the RS2 from 0 to 30 mph (48 km/h) at just 1.5 seconds, which they confirmed was faster than both the McLaren F1 road car, and also Jacque Villeneuve's Formula 1 car of that time." lol (stiu...nu-mi zice) |
rs2 e o legenda...cand a aparut aliniai absolut orice bmw cu el...de fapt nu-l aliniai, faceai pur si simplu sex salbatic cu orice bmw, nici macar dragoste si avea doar 310 sau 320cp
|
Quote:
" The RS2 was the product of a co-development project between Audi and Porsche, based on Audi's 80 Avant, and powered by a modified version of their 2.2 litre, 20-valve turbocharged 5-cylinder engine producing 315 PS (311 hp/232 kW) at 6500 rpm. Although much of the car's underpinnings were manufactured by Audi, assembly was handled by Porsche at their plant in Zuffenhausen, Germany....although Porsche considerablly modified the engine; the standard KKK turbocharger was switched for a larger unit, along with a heavy-duty intercooler and higher flow fuel injectors, a newly designed camshaft, a more efficient induction system, and a low-pressure exhaust system replaced the standard fare " Deci suna a lauda pe munca altora!.......motorul lui McLaren F1 este facut integral de BMW. :D ....iar aici nu este un versus intre porsche si bmw ;) |
nu e nici o lauda pe munca altora...e singura masina facuta de audi&porsche, scrie pe motor "powered by porsche", frane porsche, dar motorul apartine audi...nu poti spune ca porsche a modificat SERIOS motorul, cand motorul modificat serios face 1000cp lejer (la KOE a fost unul de 1400cp), motorul standard avea pana la 230cp (acelasi motor a fost si pe audi s1 quattro 600cp facut de audi, nu de porsche...cu siguranta cel mai tare motor d.p.m.d.v. facut vreodata de audi...1.8T care e un motor minunat tot din 2.2T se trage)...stiu un s2/rs2 de 800cp care scoate 8.4 pe qm
|
Quote:
pai pe la inceputul anilor '80 avea S1 care si acum detine world record la Pikes Peak. ajunge ? sau trebuie sa poata sa faca si cerculete neaparat ?:lol::lol::lol: |
si tot am spus ca nu ma bag in topicul pana nu se strag mii de opinii dupa care sa scriu un roman :)):))
asa ca ma strecor cu o mica remarca... S1 inca mai detine recordul mondial la pikes peak pt ca a fost interzisa cursa ca altfel cine stie cum se clatina acel loc 1... anywayz... continuati va rog! :p |
Quote:
:) Sunt Audi care dau cerculete garla. iutub rulzz. Intrebare: daca da cerce rulz??? |
nu frate....cuzko tu detronai s1 cu ursuletz....pe traseu montan virajat....la inaltimea aia....pe jos fiind praf+nisip....MWAHAHAHHAHA...sa ma duc la cofetarie de nu pe traseu montan un golf 1.9 tdi aranjat da rusine oricarui bmw oricat de aranjat nu sunteti sanatosi la cap?
|
Quote:
98% a fost folosita vasta expierenta bugatti pt ca ai au facut masini de curse nu tdi pt afumat carnatii*! on: aici se discuta de masini de serie/strada, nu de modele unicate/prototipuri..s.s.m.d.! asa si bmw a facut prin 1987 un mot de 1.5l si ~1500 cp BRAHAMS! in ce competitie se aliniaza la start cele doua contracandidate!? fiecare este buna in felul ei, depinde ce senzatii iti plac! vrei cv mai hardcore iti iei un bmw, vrei ceva mai linistit iti iei un audi. cand e vb de 4x4 senzatiile sunt oarecum asemanatoare, dar mai "cuate" intr-un bmw ;) |
cine a adus vorba de modele unicate sau de prototipuri? esti razna? sau citesti pe alt forum? :lol: tu dai exemple din formula 1 de aruncai motorul dupa cursa...noi vorbim de masini de strada...ambele masini exceleaza la cate ceva si daca chiar vrei hardcore nu cred ca-ti iei bmw, exista masini hardcore si audi e unul din brandurile care le detine (ce-i drept, modelele mai vechi si modificate nu la limita)...pt mine hardcore = 4x4 si 500cp+ ... rwd deja devine nofun peste 400-450cp si incontrolabil...eu imi cumpar bmw dupa subaru ca vreau ceva mai chill o perioada :lol:
|
audi este un vw cu 4 cercuri, pt oameni mai acatarii, cu ceva bani mai multi ce isi doresc ceva intre bmw si mercedes, dar nu si-l permit!
este mai frumos si mai bn decat un vw, nici nu avea cum sa fie invers, dar nu o sa aibe stralucirea/finetea/talentul peste bmw, iar istoria o sa confirme asta. eu sunt sigur ca muti dintre cei care spun ca audi..., neaga suprematia bmw. nu pot sa iasa din umbra bmw, pt ca nu ii lasa conditia, nu au fost "creeati" pt a fii buni, ci pt pluton! |
Quote:
|
eu te iubesc
|
Quote:
eu am avut 3 bmw-uri pana acum si toate cam jmekere momentan am un a5 3.0 tdi si un a6 de familie ma cac pe bmw intr-un stil in care nu-ti poti imagina....faceam o comparatie intre a5-ul meu si un 335d coupe ....iarta-ma dar la 77k euro , 335d-ul este prost insonorizat dupa 100 la ora (putem proba....e masina unui prieten care nu e multumit deloc de el) plus ca scartaie din toate incheieturile si apropo....daca tot il ridici in slavi pe bmw....tu de ce ai mercedes? si vis-a-vis de oamenii care au si nu au bani si isi iau audi doar ca sa se bucure de un vw cu 4 cercuri...eu personal am foarte multi bani si as fi putut sa imi iau cam orice masina vreau....dar ma satisface pe deplin acest vw cu 4 cercuri |
| All times are GMT +2. The time now is 17:13. |
- Copyright 2026 4Tuning