![]() |
santose ce norocos esti tata :)
adevarul asta e ... cu cat le ignori mai mult si nu te strofoci, cu atat alearga ele dupa tine... now...enjoy :P |
Re:
Quote:
|
acu' esti cu ea da ???? sa nu dea dracu sa ii fi dat papucu' :)
eventual baga si o poza cu gagica ;) |
aaaa, pai se schimba treaba atunci. oricum ai grija de tine si de ea, daca sunteti impreuna, si sa ne spui cum evolueaza lucrurile
|
am pus poze cu ea , nu mai pun , o sa va tzin la curent ... :)
ma bucur ca.. daca ma insala .. mi se fix rupe .. pa si gata .. fara .. alte .. desii .. nu cred c-o s-o faca :) :lol: desii vad ca tot incearca sa ma faca gelos :lol: o sa ma prefac nitzel .. ca deh .. gelozie - iubire , si .. sa .. nu zica ca-s chiar ... oricum , de nota 10 tipa |
da linku' catre poza :P
|
https://www.4tuning.ro/forum/download.php?id=56859 asta e .. : /
hope u`ll like it , i do :) si daca-i stii cat suflet pune in ceea ce face ... :D :P |
Re:
Quote:
|
Primul sarut : clasa a 6 a
Prima relatie serioasa : Anu 1 facultate Prima Experienta sexuala : 16-17 ani |
Re:
Quote:
tzine frate de ea :P |
Re:
Quote:
merita .. ;) si totusi .. nu pot sa pun suflet .. aparent .. buna miscare :) |
Re:
Quote:
suflet sa pui doar daca : 1. ai un an cu ea (desi nu cre' ca e cazul :lol:) 2. daca dovedeste in momentul cand ti-e rau (poti face o \"farsa\" pe baza la asta ;)) ca tine la tine si ca este alaturi de tine... in rest...neah...nu ai voie ca te arzi... ;) tipele care arata bine te baga in mormant...sry ca zic asta...da' e un adevar :P |
Re:
Quote:
acum .. daca ... data trecuta ... am zis ca .. ma zbat cat pot eu de mult sa fie bine .. si-a iesit o pla ... eh , de data asta .. vrea sa .. nu fac nimic , absolut nimic, nici macar .. farsa... nimic nimic nimic, sa vad .. cum .. merge o rel. de genul asta , si cat dureaza .. |
frate...ce pot sa iti zic ???
bafta si bravo :D sa dea al' de sus sa iasa cum vrei tu relatia asta ;) |
bai .. sincer sa fiu , momentan .. e perfect , parfum , ne vedem , ne , tot .. e parfum .. da ... n-am eu norocu` asta ma ...
TREBUIE sa se intample ceva. . sa mai dau un telefon sa mai aflu ceva .. e ceva la mijloc .. n-are cum sa fie atat de bine .. vbesc la modul cel mai serios .. n-am eu norocu` asta .. |
| All times are GMT +2. The time now is 14:00. |
- Copyright 2026 4Tuning