Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Botosani (https://forum.4tuning.ro/107-botosani.html)
-   -   Poze cu masinile dvs (https://forum.4tuning.ro/107-botosani/78124-poze-masinile-dvs.html)

Darius DMS 18-12-08 11:21

Re: Poze cu masinile dvs

5 Attachment(s)
my beautiful car.....

MasterCyp 18-12-08 11:39

Cine incearca sa faca o sedintza foto cat mai repede ?? k acum pot veni si eu....cu marfa noua :D

TEO/// 18-12-08 12:14

si eu:D

siminelsimi 18-12-08 13:16

TEO sa stapanesti sanatos permisu si cu ocazia asta poate lasi si tu rachiu, carmolistule :)))) La sedinta ma bag si eu, vreme buna sa fie :D
Si tu wai ciprian, baga poze cu vaporu :D

maD_angel 18-12-08 14:18

Pe rand uai !!!

TEO/// 18-12-08 19:08

mersi simi,de acuma o las pe suc de struguri:))

MasterCyp 18-12-08 19:12

Am sa bag wa simi...dar sa fie o vreme frumoasa ...sa iasa pozele bine...sa se vada k-lumea :D in curand... :pistoles:

vLLLad 18-12-08 19:14

Quote:

Originally Posted by MasterCyp (Post 1929246)
Am sa bag wa simi...dar sa fie o vreme frumoasa ...sa iasa pozele bine...sa se vada k-lumea :D in curand... :pistoles:

Pozele ca pozele.....dar plimbarica aea? nenea Ciprian? :-P

oliver 18-12-08 19:19

hai oi laudarosule ca o sa te laud eu ca t'ai luat a6 model nou ,numa nu zicea cineva ca sa auda toata lumea , da e naspa ca nu are nimic pe el , scaune la maneta , fara navigatie , manuala , e naspa .. nu mai zic de sistemu audio care cred ca are numai inaltele la cum se aude .

vLLLad 18-12-08 19:22

Quote:

Originally Posted by oliver (Post 1929276)
hai oi laudarosule ca o sa te laud eu ca t'ai luat a6 model nou ,numa nu zicea cineva ca sa auda toata lumea , da e naspa ca nu are nimic pe el , scaune la maneta , fara navigatie , manuala , e naspa .. nu mai zic de sistemu audio care cred ca are numai inaltele la cum se aude .

Adevar sau provocare? :twisted:

3Xtreme 18-12-08 21:39

Quote:

Originally Posted by oliver (Post 1929276)

Wei drace, sa nu uiti ce mi-ai promis daca mergeti la poze.;) Si tu nu te mai lauda cu BMW-ul lu fratetu'.:)) Tu nici nu ai masina si te iei de a lu ciprian. De parca WOW-ul ala are navigatie. Sau i-ai pus? Pentru asta nu te mai plimba.:))

oliver 18-12-08 21:54

WAL: provocare ... e tehnologie , cinema , discoteca , e =p~
Vladyx: da da are navigatie din fabrica numa cu display sta mai prost :D

MasterCyp 19-12-08 01:49

wai oliver,,,nu mai manca rahat...nu fa lumea sa creada k e nush ce fuleala :)) are com tot ce are a lu' fratetu' :Dam zis bine ??:))

3Xtreme 19-12-08 09:50

Asa mah cipri. Zi-i ca merita.:))

oliver 19-12-08 11:48

Quote:

Originally Posted by MasterCyp (Post 1930117)
wai oliver,,,nu mai manca rahat...nu fa lumea sa creada k e nush ce fuleala :)) are com tot ce are a lu' fratetu' :Dam zis bine ??:))

Da ! da ! ce mi-o placut comparatzia asta , da pilot automat tot nu are , haha :))acuma sa nu zici si ce are a ta si a lu fracmiu nu ca se termina tuşu :D

All times are GMT +2. The time now is 07:13.

- Copyright 2026 4Tuning