![]() |
Re: Race Driver: GRID
Salutare!
Din pacate timpul imi este foarte scurt..... As propune pt astazi seara orele 00.00 Ar fi cineva interesat? |
Eu.... asta daca as putea sa vad sesiunea.... am versiunea 1.2 ca asa mia spus comp-ul cand am vrut sa o instalez pe cea postata de danielS777 dar tot nu vad unele sesiuni... :(
|
Quote:
Iti dau id-ul de mess pe pm si vb acolo. e mult mai ok pe mess si iti explic. garantat poti sa vezi sesiunea daca ai patch 1.2. |
Ai facut sesiunea ?
|
Quote:
|
Man,cand o sa te tii de promisiune scrii pe forum;ok??@?@
Nu induci lumea in eroare sa caute sa instaleze patchuri cand tu nici macar nu esti online. Mai bine nu postezi vreo programare pana cand nu esti 110% sigur ca poti ca nu te obliga nimeni sa faci sesiune. ;) :) |
deci , ce versiiuni aveti voi? ca eu o am pe cea standard si am vazut destui romani pe acolo
|
1.2 este versiunea
|
Buna Seara!
Daca mai este cineva interesat de un grid online voi crea o sesiune privata. Numele sesiunii: DanielS777 Parola sesiunii: 4tuning Incepem cu: cursa: HKS Freestyle Drift durata: 5 min damage: on |
Da,ma bag!
|
Ai facut sesiunea ?
|
Quote:
acum nu mai jucam vor reprograma pe maine seara. ceva mai devreme. noapte buna! |
Salut!
Maine seara doresc sa jucam un GRID online, la orele 21.00 cine este interesat... Numele sesiunii: DanielS777 Parola sesiunii: 4tuning |
ok facem....dar vezi sa nu faci ca data trecuta :lol::lol::lol: , daca nu vi tu organizez eu VictorWRC numele sesiunii parola 4tuning ;)
|
Quote:
Astazi orele 21.00 Numele sesiunii: DanielS777 Parola sesiunii: 4tuning |
| All times are GMT +2. The time now is 20:32. |
- Copyright 2026 4Tuning