![]() |
Re: Draga soferule... (reguli de bun-simt)
Quote:
@Crisskro 1. Pai nu o sa am nevoie de pensie alimentara (in cel mai rau caz o asigurare de viata), pentru ca daca ma lovesti/omori tu pe trecere, in afara de puscarie o sa platesti tu toata viata sa o duca familia mea bine (ca smecheria se plateste) 2. Oricum ar fi fost, a fost un idiot, probabil ca se astepta sa fuga lumea inapoi pe trotuar, cum se intampla la tine 3.Daca imi arde casa sau imi naste nevasta, pot suna la 112 si ca sa iau un taxi este posibil sa am nevoie sa traversez si sa fiu zapacit sa nu ma mai uit daca ai tu timp sa franezi 4. Aici ai dreptate La celelalte nu ai nici o scuza si nici fasso |
bai baieti lasati-o moale ca deja vad ca o luati personal ...deja nu mai aveti legatura cu topicu, acu mai mult va hraniti orgoliile...
e aiurea si sa vii cu viteza chiar daca iti tin franele pentru ca tocmai asta ii face pe pietoni sa se intoarca...eu unul cand fac 1,2,3 pasi si vad ca ala nu are de gand sa opreasca,ma intorc.. dar pe cealalta parte a cutitului e treaba ca in oras peste tot e cate o trecere de pietoni si asta ar insemna sa conducem tare stupid daca am reduce viteza peste tot unde vedem trecere |
pai stai linistit ca majoritatea pietonilor asa sunt....au impresia ca daca se afla pe trecerea de pietoni sunt imuni la accidente si nu li se mai poate intampla nimic!sa vezi insa ce misto e cand mergi seara pe super DN-71 printr-o localitate caruia nu-i dau numele, cu o viteza de 60-70 km/h, niciun fel de iluminat public decat faza de intalnire a masinii tale si la un moment dat la 15 metri in fatza ta un biciclist ocoleste o groapa!iti trece cam toata copilaria prin fatza ochilor in timp ce franezi si incerci sa-l eviti!in cazul asta ash fi vrut al naibii de tare sa ma dau jos la el sa-l bat insa tremuram cu totul si mi-era frica , ca mi-o iau:lol:
|
1: reciprocitatea... is a killer
2: la mine nu fug ca claxonez, fug ca se razgandesc sau s-au bagat fara sa se asigure si se sperie 3: si soferii pot fi zapaciti cand au drame 4: mersi :D |
Quote:
|
Poti sa scoti mana pe geam, treci aproape si poc una peste ceafa... nu ma lua in seama >:) Pot sa visez macar :P
|
toate ca toate.....poti sa fii tu cel mai prudent din lumea asta in trafic...prosti tot exista;)legat de pietoni....hai sa abandonam ca deja ne-am abatut prea mult;)
|
Quote:
|
..si calcati pe cine vreti :)))
in germania un deget scos pe geam te costa 1500 euro ;) |
e simplu cum ii faci sa se miste repede... la mine a functionat intotdeauna:
- turezi motoru scurt si tare. daca nu e suficient de fraier si nu functioneaza: - dai un scartz f scurt, sau dai 1m brusc in fata. daca nici atunci nu functioneaza: - te dai jos si-l arzi pe fraier |
da, faceti voi pe desteptii cu masinile si a2a zi inrtebati " oare cine mi-a zgariat-o peste noapte?
|
fii serios... uite tu stai in brasov. un oras mai mare ca pitestiul... cine dracu crezi ca sta sa ti-o caute in parcare? pitesti... un oras mai mic ca brasov dar nu atat de mic... cine sta s-o caute in parcare? pana acu am injutrat destui, am fost si urmarit cum am scris, m-am dat jos sa-l bat pe unu care se luase de cel mai bun pr al meu si n-am avut masina zgariata
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 00:44. |
- Copyright 2026 4Tuning