![]() |
Re: Mitsubishi Eclipse 2000 16v turbo
Quote:
|
Quote:
|
http://194.88.148.40/?mmid=ef4611176cb8e2c8d zi-mi si mie ce e cu prezonul ala care pare aiurea rau
|
Quote:
ESTE PREZONUL PE CARE VINE SUPORTUL SORBULUI DE LA POMPA DE ULEI SI ARE O PIULITA CU,CARE SE STRANGE;););)MULTUMIT?MAN:-P:-P:-P |
salut dan ! ce se mai aude de masina ??? LSD-u cand iti vine ? in ce stadiu mai e ? mai pune si tu te rog niste poze cu ea in stadiu de acum ca ma roade curiozitatea rau de tot .... :D
PS: sper ca apuc si yo sa o vad vineri la romexpo (ca decat atunci pot sa vin :( ) si daca tot te gasesc pe acolo sa schimb cateva replici cu tine despre masina succes in continuare cu ea ;) |
5 Attachment(s)
Quote:
IN SFARSIT PRODUSUL FINAL:-):-) |
personal urasc shopping list-ul de pe usi si de pe praguri . in rest daca merge la fel de bine precum arata ai felicitarile mele ! ;)
|
Quote:
CE SA-I FACI.DE ACEEA LE DA PRODUCATORUL:D ORICUM MS FRUMOS MAI AM DE REGLAT ELECTRONICA.LA NOI IN ROMANIA,SANT SLABI RAU LA ELECTRONICA MAI DEOSEBITA ;) |
Felicitari pt. ce a iesit si pt. premiu.
|
Felicitari. Nota 10 din partea mea
|
:-)VA MULTUMESC,SI SA AVETI SI VOI ACELEASI SENTIMENTE SI BUCURIE PENTRU UN PROIECT IESIT ASA CUM VA DORITI;)
|
faina rau masina
|
Quote:
senzationala masina am fost la 4tuning mai mult pt ea decat pt show-ul de acolo si chiar s-a meritat si gagicamea care e si ea destul de maniaca dupa tuning ( a luat obsesia de la mine :))) ) a ramas cu gura cascata cand a vazut masina .... GG Dan pt masina si tot respectu pentru munca depusa si pentru pasiunea ta imensa pt tuning |
un singur cuvan Felicitariiii
|
Pur si simplu felicitari!!! Ultima dta am vazut masina la buzau.....akum nu o mai recunosc! Superb se vede ca sa pus suflet si sa muncit foarte mult!
|
| All times are GMT +2. The time now is 03:37. |
- Copyright 2026 4Tuning