Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   NoSpeedLimit Romania Club (https://forum.4tuning.ro/99-nospeedlimit-romania-club.html)
-   -   NSL, filiala Drobeta Turnu Severin (https://forum.4tuning.ro/99-nospeedlimit-romania-club/74900-nsl-filiala-drobeta-turnu-severin.html)

Gangstah 03-09-08 12:23

Re: NSL filiala Drobeta Turnu Severin

Ok ...scz..!

DoDo NSL 08-09-08 07:43

:D acum ca apele s`au linistit ... membrilor !!!! cand facem o sedinta foto ? :D

Gangstah 10-09-08 19:27

Quote:

Originally Posted by DoDo NSL (Post 1738686)
:D acum ca apele s`au linistit ... membrilor !!!! cand facem o sedinta foto ? :D

Maine..???:lol:8)

DoDo NSL 10-09-08 22:00

nush.... hai sa o lasam pe vineri ? :???:
da sa vii pregatit ... volan momo montat ... angel`uri functionale ... :lol::lol:

nxtaz 12-09-08 12:46

Unde va tot intalniti ma voi de eu nu va vad niciodata?

Gangstah 12-09-08 15:25

:oops::-?:dizzy::ihearu::nervious::anger::lemon::boxing::c onfused2:burn::yikes::cry2::rah::bat::tears::censo red::nosebleed:raving::nospam::blink::weee::chillp ill:twisted::twisted:In atentia tuturor membrilor NSL Severin...au dat astia drumul la radare pe bulevard si centura,de asemenea p strazile mai importante din oras si nu numai pt viteza ci si pt centura....aveti grija si pe unde va trageti cu masinile k au dat drumul si in afara cum ar fi balota,spre smile :D,halanga si ...pe scurt km peste tot unde erau posibil de montat camere...Atentie!!!

Gangstah 12-09-08 15:27

A...da....Dodo ce spui de 1000w rms???Tre sa facem o intalnire dar pe undeva mai retras k poate ne pozeaza (paparazzi):(.....:rolleyes28)

DoDo NSL 14-09-08 19:58

5 Attachment(s)
suna fain Gangstah ... hehehe ... 1000w :-)) hai ca pun ceva poze cu HFV`u tau :P

dolb 14-09-08 20:09

chiar ba baieti .. pt ce e tampenia aia dintre amplificator si subwoofer ? ca eu nu am asa ceva

DoDo NSL 14-09-08 20:19

Quote:

Originally Posted by Gangstah (Post 1748950)
In atentia tuturor membrilor NSL Severin...au dat astia drumul la radare pe bulevard si centura,de asemenea p strazile mai importante din oras si nu numai pt viteza ci si pt centura....aveti grija si pe unde va trageti cu masinile k au dat drumul si in afara cum ar fi balota,spre smile :D,halanga si ...pe scurt km peste tot unde erau posibil de montat camere...Atentie!!!

TIN SA ANUNT SI EU CA ACEST ANUNT ESTE TOTAL ADEVARAT !
Datorita accidentelor care s`au produs in aceasta saptamana pe principalele drumuri "de liniutze" , Simian-Hinova si Halanga , Politia a intensificat controalele si veti vedea masini de politie neinscriptionate cu radare mereu peste tot ! de asemene aveti grija si pe centura dinspre Simian , in fata la CLASS si spre Schela !
MARE ATENTIE !!!

DoDo NSL 14-09-08 20:22

Quote:

Originally Posted by dolb (Post 1753237)
chiar ba baieti .. pt ce e tampenia aia dintre amplificator si subwoofer ? ca eu nu am asa ceva

DOLB :lol::lol::lol:
era o gluma ? :?::?::?:
chiar m`as mira sa nu stii ce este un CONDENSATOR audio ! si mai ales ce face ... iar daca nu este o gluma ...
:arrow::arrow::arrow:
Imbunatateste performanţa sistemului audio . Condensatoarele permit amplificatorului să-şi atingă potenţialul complet stabilizând puterea furnizată de baterie.

nxtaz 15-09-08 15:22

Quote:

Originally Posted by Gangstah (Post 1748955)
A...da....Dodo ce spui de 1000w rms???Tre sa facem o intalnire dar pe undeva mai retras k poate ne pozeaza (paparazzi):(.....:rolleyes28)

Daca prin afirmatia asta faceai referire la mine tin sa te anunt ca tuning-ul de tip sticker pe capacul de la rezervor nu reprezinta un interes atat de mare pentru mine. Cred ca ai interpretat gresit ce inseamna sa faci parte dintr-un club.

LE : A fost o neintelegere pana la urma. Gangstah imi retrag ultima afirmatie dar .. scoate sticker-ul ala de acolo !

dolb 15-09-08 15:32

Quote:

Originally Posted by DoDo NSL (Post 1753265)
DOLB :lol::lol::lol:
era o gluma ? :?::?::?:
chiar m`as mira sa nu stii ce este un CONDENSATOR audio ! si mai ales ce face ... iar daca nu este o gluma ...
:arrow::arrow::arrow:
Imbunatateste performanţa sistemului audio . Condensatoarele permit amplificatorului să-şi atingă potenţialul complet stabilizând puterea furnizată de baterie.

stiam ca e cond dar nu stiam ce face ! audio nu e domeniul meu

DoDo NSL 15-09-08 15:41

nxtaz ... ma bucur ca te`am lamurit ca Gangstah se referea la Politie ...
... si nu cred ca o sa dea jos stickeru !! e indragostit de el :lol::lol::lol:

Gangstah 15-09-08 19:31

Deci ...:
1. tin sa imi cer scz k nu am mai intrat de vreo 3 zile p forum k nu am avut timp cu serviciul
2.Dodo ma bucur k ai lamurit pe toata lumea...(si p nxtaz)...
3.si pe viitor dak mai are cineva o nelamurire ma poate intreba printr-un msg direct pe mine
4.nu ati mai retinut frate k eu nu ma iau de lume....(din moment ce am spus k ne pozeaza paparazzi....nxtaz...esti fotograf frate de te simti ofensat???)nici macar nu te cunosc...cum puteam sa ma iau de un om pe care nu-l stiu???
5.mie imi place stikerul ala acolo...face parte din tuningul meu rural

All times are GMT +2. The time now is 06:14.

- Copyright 2026 4Tuning