![]() |
Re: NSL filiala Drobeta Turnu Severin
Ok ...scz..!
|
:D acum ca apele s`au linistit ... membrilor !!!! cand facem o sedinta foto ? :D
|
Quote:
|
nush.... hai sa o lasam pe vineri ? :???:
da sa vii pregatit ... volan momo montat ... angel`uri functionale ... :lol::lol: |
Unde va tot intalniti ma voi de eu nu va vad niciodata?
|
:oops::-?:dizzy::ihearu::nervious::anger::lemon::boxing::c onfused2:burn::yikes::cry2::rah::bat::tears::censo red::nosebleed:raving::nospam::blink::weee::chillp ill:twisted::twisted:In atentia tuturor membrilor NSL Severin...au dat astia drumul la radare pe bulevard si centura,de asemenea p strazile mai importante din oras si nu numai pt viteza ci si pt centura....aveti grija si pe unde va trageti cu masinile k au dat drumul si in afara cum ar fi balota,spre smile :D,halanga si ...pe scurt km peste tot unde erau posibil de montat camere...Atentie!!!
|
A...da....Dodo ce spui de 1000w rms???Tre sa facem o intalnire dar pe undeva mai retras k poate ne pozeaza (paparazzi):(.....:rolleyes28)
|
5 Attachment(s)
suna fain Gangstah ... hehehe ... 1000w :-)) hai ca pun ceva poze cu HFV`u tau :P
|
chiar ba baieti .. pt ce e tampenia aia dintre amplificator si subwoofer ? ca eu nu am asa ceva
|
Quote:
Datorita accidentelor care s`au produs in aceasta saptamana pe principalele drumuri "de liniutze" , Simian-Hinova si Halanga , Politia a intensificat controalele si veti vedea masini de politie neinscriptionate cu radare mereu peste tot ! de asemene aveti grija si pe centura dinspre Simian , in fata la CLASS si spre Schela ! MARE ATENTIE !!! |
Quote:
era o gluma ? :?::?::?: chiar m`as mira sa nu stii ce este un CONDENSATOR audio ! si mai ales ce face ... iar daca nu este o gluma ... :arrow::arrow::arrow: Imbunatateste performanţa sistemului audio . Condensatoarele permit amplificatorului să-şi atingă potenţialul complet stabilizând puterea furnizată de baterie. |
Quote:
LE : A fost o neintelegere pana la urma. Gangstah imi retrag ultima afirmatie dar .. scoate sticker-ul ala de acolo ! |
Quote:
|
nxtaz ... ma bucur ca te`am lamurit ca Gangstah se referea la Politie ...
... si nu cred ca o sa dea jos stickeru !! e indragostit de el :lol::lol::lol: |
Deci ...:
1. tin sa imi cer scz k nu am mai intrat de vreo 3 zile p forum k nu am avut timp cu serviciul 2.Dodo ma bucur k ai lamurit pe toata lumea...(si p nxtaz)... 3.si pe viitor dak mai are cineva o nelamurire ma poate intreba printr-un msg direct pe mine 4.nu ati mai retinut frate k eu nu ma iau de lume....(din moment ce am spus k ne pozeaza paparazzi....nxtaz...esti fotograf frate de te simti ofensat???)nici macar nu te cunosc...cum puteam sa ma iau de un om pe care nu-l stiu??? 5.mie imi place stikerul ala acolo...face parte din tuningul meu rural |
| All times are GMT +2. The time now is 06:14. |
- Copyright 2026 4Tuning