Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea Volkswagen (https://forum.4tuning.ro/120-masina-mea-volkswagen.html)
-   -   Golf 1 - O cotoarba RWD (https://forum.4tuning.ro/120-masina-mea-volkswagen/74633-golf-1-cotoarba-rwd.html)

madmaxtata 07-09-08 10:57

Re: O cotoarba la dopat - Golf I

Salut,

Felicitari pentru masinuta. Am si eu o intrebare: masina are acum -60 de mm la suspensie, ca mi se pare cam sus. Ce fel de amortizoare ai pus?

scorpio GL 07-09-08 21:16

in fotografii e fara motor si neechipata.de cand am pus motorul si merg cu ea, vad ca tot coboara.sper sa se mai opreasca din coborat ca ma obliga sa trec la roti pe 13 cu talon mic daca continua.

IONUT-GBP 13-09-08 21:26

1 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by scorpio GL (Post 1737912)
in fotografii e fara motor si neechipata.de cand am pus motorul si merg cu ea, vad ca tot coboara.sper sa se mai opreasca din coborat ca ma obliga sa trec la roti pe 13 cu talon mic daca continua.

Paparazzii :D:D Fuge calumea masinuta :D

bobby_gsi2 13-09-08 21:32

Daca i-ar pune si benzina de ajuns....ar fi si mai ok :)

razak 13-09-08 21:53

foarte frumos :) dar oglinzile de manta?:P

scorpio GL 13-09-08 22:02

oglinzile alea sant foarte frumoase dar nu le pot utiliza ca nu e prinderea ok pt golf.mersi

Multumesc IONUT GBP pentru fotografie.

Bobby imi pare bine ca ne-am cunoscut, felicitari pentru realizarea de azi.Super masina.

Din pacate baba mea astazi nu a fost in zilele ei bune, si a avut performante mai rele chiar decat cele stock.Poate data viitoare o sa traga cum ar trebui si am sa-i pun mai multa benzina in rezervor.Sigur benzina nu a fost singura cauza.Chiar si asa trebuia sa recuperez ulterior, dar deocamdata nu-mi vine in cap ce ar putea fi.
Chiar daca azi nu am fost pe podium si masina a mers prost, a fost o zi super.

bobby_gsi2 13-09-08 22:05

Ti-am zis...toti merg pe ideea de a minimiza tot...inclusiv benzina.... si e logic ca la plecare benzina sa "plece" in spate...si apoi trage aer...deci stai linistit ca pompa nu are nimic. Sper cu alta ocazie sa stam mai mult de vorba. Mersi pentru urare.

IONUT-GBP 14-09-08 12:57

Quote:

Originally Posted by scorpio GL (Post 1751520)
Multumesc IONUT GBP pentru fotografie.

Cu placere ;)
http://www.protv.ro/stiri/eveniment/...legala-de.html :D

dubmaniacks 14-09-08 13:09

cika nu a impresionat... ai de capul lor :D

scorpio GL 14-09-08 13:12

acolo se vede clar ce se intampla cand nu ai destula benzina si pompa trage aer...

Comentariul fara cuvinte...

B 89 WRC 14-09-08 13:56

daca ai putina benzina in rezervor si nu ai antival e normal sa nu iti traga pompa

B 89 WRC 14-09-08 13:57

ideal pt tine e sa iti faci un rezervor suplimentar mai mic asa doar pt curse

scorpio GL 14-09-08 15:01

eu in binescunoscuta mea manie de a-mi usura masina am mers cu benzina foarte putina in rezervor.
Dumnezeu a vazut si mi-a tras un capac...

dubmaniacks 14-09-08 15:04

Quote:

Originally Posted by scorpio GL (Post 1752569)
eu in binescunoscuta mea manie de a-mi usura masina am mers cu benzina foarte putina in rezervor.
Dumnezeu a vazut si mi-a tras un capac...

stai linistit.. e si normal sa mai patim din astea.tot ceea ce conteaza este:ca stii sa spui ca a fost din vina ta.nu sa-ti lauzi caruta... si cand colo sa fie o varza toata.jos cu palaria pt ea.si pt personalitatea de "om matur" .

IONUT-GBP 14-09-08 15:07

Se mai intampla .... :) Data viitoare bagi mai multa benzina:D

All times are GMT +2. The time now is 21:09.

- Copyright 2026 4Tuning