![]() |
Re: O cotoarba la dopat - Golf I
Salut,
Felicitari pentru masinuta. Am si eu o intrebare: masina are acum -60 de mm la suspensie, ca mi se pare cam sus. Ce fel de amortizoare ai pus? |
in fotografii e fara motor si neechipata.de cand am pus motorul si merg cu ea, vad ca tot coboara.sper sa se mai opreasca din coborat ca ma obliga sa trec la roti pe 13 cu talon mic daca continua.
|
1 Attachment(s)
Quote:
|
Daca i-ar pune si benzina de ajuns....ar fi si mai ok :)
|
foarte frumos :) dar oglinzile de manta?:P
|
oglinzile alea sant foarte frumoase dar nu le pot utiliza ca nu e prinderea ok pt golf.mersi
Multumesc IONUT GBP pentru fotografie. Bobby imi pare bine ca ne-am cunoscut, felicitari pentru realizarea de azi.Super masina. Din pacate baba mea astazi nu a fost in zilele ei bune, si a avut performante mai rele chiar decat cele stock.Poate data viitoare o sa traga cum ar trebui si am sa-i pun mai multa benzina in rezervor.Sigur benzina nu a fost singura cauza.Chiar si asa trebuia sa recuperez ulterior, dar deocamdata nu-mi vine in cap ce ar putea fi. Chiar daca azi nu am fost pe podium si masina a mers prost, a fost o zi super. |
Ti-am zis...toti merg pe ideea de a minimiza tot...inclusiv benzina.... si e logic ca la plecare benzina sa "plece" in spate...si apoi trage aer...deci stai linistit ca pompa nu are nimic. Sper cu alta ocazie sa stam mai mult de vorba. Mersi pentru urare.
|
Quote:
http://www.protv.ro/stiri/eveniment/...legala-de.html :D |
cika nu a impresionat... ai de capul lor :D
|
acolo se vede clar ce se intampla cand nu ai destula benzina si pompa trage aer...
Comentariul fara cuvinte... |
daca ai putina benzina in rezervor si nu ai antival e normal sa nu iti traga pompa
|
ideal pt tine e sa iti faci un rezervor suplimentar mai mic asa doar pt curse
|
eu in binescunoscuta mea manie de a-mi usura masina am mers cu benzina foarte putina in rezervor.
Dumnezeu a vazut si mi-a tras un capac... |
Quote:
|
Se mai intampla .... :) Data viitoare bagi mai multa benzina:D
|
| All times are GMT +2. The time now is 21:09. |
- Copyright 2026 4Tuning