![]() |
Re: E46 - black
ruller - mersi :D si tu la fel!
razvane.. sincer, nam apucat sa vad si nici de curiozitate (chiar am uitat) dar pe lupa cu xenon, in afara nici n-ai nevoie de faza lunga.. eu le am reglate mai sus (faza scurta) si imi bate spectacol.. nu prea am folosit faza lunga dar e okay :D nu ma copiezi.. ca si eu la randu meu am vazut la altii si mi-am facut :D gen: e46fanatics.com .. bmw-syndicat.de sau.. s-s-spezial.de => asta e numa cu bad`urii acuma na, ca am facut inaintea ta si ca-ti auzi vorbe ca esti xerox e partea a 2-a :lol: (glumesc) |
waa d-le .Sa`o stapanesti sanatos.Doar azi am aflat de la Vlad ...
Arata f.bine MAsina. Cand mai vii la Oradea? |
Quote:
P.S. xerox nu voi fi, pentru ca nu voi da jos emblemele, :P si nu voi face bad-ul atat de agresiv... :P poate cand ne intalnim, candva intr-un viitor, tragem un photoshoot :P |
zib3r.. mersi :) nu stiu cand mai vin pe la oradea... dar anunt eu inainte :)
razvane.. eu le-am ridicat de sub capota cat de sus se poate iar de la reglaju interior le las mai jos sau mai sus dupa caz :) legat de photo.. ar iesi ceva frumos :) |
daca nu te superi imi trimiti si mie un pm cu locul unde ai facut incruntarea si pretul final la care ai ajuns cu tot cu vopsit , te rog mult , mersi
ps. ara criminal cu incruntare bravo! |
se poate pune pe 320d turbina + intercooler de pe 330d ?
adica ar fi ceva ajutari ? |
Quote:
|
@Caius: Superba masina... :shock: sa o stapanesti sanatos... Ajungi deja la un nivel la care nu o sa mai ai ce sa-i faci :D
OFF: Imi pare rau ca nu prea vad asa masini prin oras... :rolleyes2 Nu faceti intalniri locale BMW owners&fans? |
cu jantele ce se mai aude...? ai gasit ceva?
|
Caius....superb cu looku nou:D....asteptam jantele :D
|
Poze noi cu mafioata ?
|
lau.. eu vruiam sa iau o turbina cu intercooler de pe un 330d rasturnat... tot e46.. si nu stiu daca se potrivesc cu mici ajustarii si un alt soft.. o sa ma interesez la mecanic..
bmw_alpina ... mersi :) este in fiecare duminica de la 17 la galeria 1.. bmwclub meeting... legat de jante.. duminica seara plec in germania cu un prieten dupa un evo 8 .. si imi iau atunci de acolo ceva frumos.. 8) poze nu am.. ca n-am mai facut nimic la ea, aaa ba da, am spalat capacele ce le-am pus peste jantele de tabla ruginite cu care ma dau acuma :rolleyes2 totusi, e o realizare |
Quote:
|
Ai fost la "evenimentul" de la selgros, nu? Am vazut-o acolo... e... :shock:
Ai cumva capace sau batea soarele si nu am vazut bine? :???: |
2 Attachment(s)
ai vazut foarte bine..
masina are niste capace foarte spectaculoase pe 15" ... 8) gata... mai cateva zile... o parere?! sunt pe 18" .. 8,5 fata si 9,5 spatele.. :rolleyes2 |
| All times are GMT +2. The time now is 20:03. |
- Copyright 2026 4Tuning