![]() |
Re: Sfat Achizitie Stilo
parerea mea este ca masina este buna si teas sfatuii sa iti acizitionezi una !! numai ca trebuie sa o ti din scurt cu intretinerea!!:rolleyes2
|
3 Attachment(s)
l`am luat deja :) m`au convins pozele astea
|
Quote:
Piele ,dubla clima, senzori parcare - ploaie- gheata, astea sunt cateva dintre ele! masina am adus-o recent ptr mine . Cat despre consum imi ia afara 5,2L in oras 7 l iar media mai mult de 6,3 nu prea mi-a luat! eu am avut diesel inainte si tot ceva diesel vreau ptr ca eu fac naveta aproape zilnic si imi trebuie consum sub 5% |
Salut...
M-ar interesa si pe mine un Fiat Stilo 1,6 sau 1,4 dar din ce am auzit stau foarte prost la fiabilitate.. Ca pret de achizitie nu am ce comenta,poate doar la 1.4 pentru care momentan nu am banii. Ce puteti sa imi spuneti despre mesina?In special 1.6. Din ce am auzit eu nici nu ar trebui sa ma gandesc la una sub 2003. Sunt celebrele erori la airbag si multe altele in bord.... Nu am bani sau timp sa stau cu ea prin service-uri... Multumesc :) |
Quote:
Detin un stilo 1.6 16v din 2003. masina o poti vedea in semnatura sunt foarte ultumit de ea insa consumul nu imi cade bine pentru ca eu fac naveta de 20 de ori pe luna la serviciu respectiv 50 km dus intors!! spun asta pentru ca am avut tot fiat dar punto pe motorina si consumul era pana in 4 % iar la stilo sare de 5,5 care pentru mine conteaza foarte mult!! masina o am la vanzare insa cu greu m-as despartii d e ea!! De aceea cer si mai mult pe ea decat pretul pietei ptr ca face toti banii! cu siguranta daca o vand achizitionez tot fiat dar diesel!! Sfatul meu este sa iti iei una daca gasesti! intretinerea ieftina ,consumul intre 5% si 7% e detul de ok ptr un om care nu learga ca mine :)) Toate ceņe bune!! |
Quote:
decizia mea a fost seat ibitza 2003 si sunt multumita ... |
Quote:
Si eu m-am gandit tot sa imi aduc una din afara.... Am vazut ca esti din Targu-jiu...Daca ai drum la Herculane sau in Baia de Arama ,da-mi un semn si iesim la un suc :) Sunt si curios cum merge masina ! |
Quote:
|
Quote:
Sunt si curios cum merge masina ! |
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 14:44. |
- Copyright 2026 4Tuning