![]() |
Re: Logan din Satu Mare
spark..eu zic ca da..
|
Eu zic da , dar daca tot faci o treaba fa si capota si portbagaju(scapa si de embleme)......
|
la proiectoare e h7
|
logan91.. cu porbagaju ar fi mai complicat.. dat jos+kit peste+revopsit+folie peste.. si nu este timp pana atunci:D.. in orice caz , spark are planuri mari.. pe duminica.. stiu eu:rolleyes2
|
Nu am timp pana duminica
astea is planurile deocamdata , deci plafonul cam 98%, farurile precis le am si plasa la grila cam 45% vedem :D |
da arata foarte bine in poza:D folia ai puso deja sau ai facuto numa pe poza ? oricum imi place si ideea cu grila si plafonul negru:D fao;) Iti doresc bafta si succes;):D
|
si nu uita si plasmele :)
|
imi plac ideile ...;)..eu zic si plasa si faruri si plafon...:D..
|
Update......:D deci au fost montate farurile si plasmele, plafonul astazi se rezolva cu ajutorul lui West.
Poze nu am ca e jegoasa masina :-p |
tragi tare acuma din cate vad, pana la show.. am vazuto live azi.. nam cuvinte:D
|
Domnu stii la ce ma gandesc?cand o duc la transcriere, la rar nu o sa se lege de chestia cu plafonul???ca va fi negru????
|
nu cred ca sa lega de tine.. la rar asa stiu ca iti verifica lucrurile elementare (franele,daca merg farurile.. emisile de noxe,etc)
|
Quote:
|
10 Attachment(s)
un sneak preview ;)
|
8 Attachment(s)
Cateva poze :) sper sa va placa updateurile
maine fac poze la zii .apropo e gata si plafonul , e negru :-p |