Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   LifeStyle & (I)legale & intalniri (https://forum.4tuning.ro/20-lifestyle-and-legale-and-intalniri.html)
-   -   ProTV: Curse ilegale de maşini în centrul Bucureştiului (https://forum.4tuning.ro/20-lifestyle-and-legale-and-intalniri/70591-protv-curse-ilegale-masini-centrul-bucurestiului.html)

pHlow 01-04-08 19:52

Re: PROTV: Curse ilegale de maşini în centrul Bucureştiului

Quote:

Originally Posted by b01uxd (Post 1459205)
pacat ca gandesti asa, sambata trecuta eram p banda 3 din 3 p o anumita sosea in bucuresti.......3 masini mergeau in paralel, mam inscris p banda 3 am inceput sal fleshuiesc p dobitocu care mergea cu 30 na miscat nimic, am pus blitzurile si sirena in functiune, iam zis prin statie sa se dea la o parte, a vazut ca nu e masina de politie si a pus frana brusca.......crezi ca are rost sati mai povestesc? iam indoit toata masina(un matiz) io miam spart bara fata dar la politie mie miau dat castig de cauza:D........si vezi ca nu ma refeream la cazu in care stai p banda 1 si cauti loc de parcare sau te lingi cu gagica...ma refeream la banda 2 sau 3 care este de depasire sau de viteza

tu din ce filme vb frate? adica tu imi spui ca la politie tie ti-a dat castig de cauza dupa ce ai folosit ilegal sirena si si toate cele? + tu erai cel care a lovit din spate? Cand te trezesti,modifica-ti postul...

Mustang 01-04-08 20:46

Quote:

Originally Posted by b01uxd (Post 1459205)
pacat ca gandesti asa, sambata trecuta eram p banda 3 din 3 p o anumita sosea in bucuresti.......3 masini mergeau in paralel, mam inscris p banda 3 am inceput sal fleshuiesc p dobitocu care mergea cu 30 na miscat nimic, am pus blitzurile si sirena in functiune, iam zis prin statie sa se dea la o parte, a vazut ca nu e masina de politie si a pus frana brusca.......crezi ca are rost sati mai povestesc? iam indoit toata masina(un matiz) io miam spart bara fata dar la politie mie miau dat castig de cauza:D........si vezi ca nu ma refeream la cazu in care stai p banda 1 si cauti loc de parcare sau te lingi cu gagica...ma refeream la banda 2 sau 3 care este de depasire sau de viteza

Wake up !!!! :lol::lol::lol::lol:
Orice lovitura din spate e pedepsita cu 2 milioane amenda - 1 milion (in 24 de h), iar vinovat este cel care a lovit din spate, pe motiv ca nu a pastrat distanta optima pentru evitarea accidentului.

Gaborilor le-ai spus ca foloseai sirena, statia si blitzul ?

Ps: bine ti-a facut Matizul. :lol:

shadow 01-04-08 20:56

Re: ProTV: Curse ilegale de maşini în centrul Bucureştiului

Nu v-ati prins ca e pacaleala de 1 aprilie!!! :))

Dupa ce ca te spargi pe aici in figuri cu bliturile tale, mai ne crezi si prosti.

Jimmy_slide 01-04-08 21:04

i-ai indoit toata masina la 30 la ora...cum zici tu...si ala n-a zis nimic la politie de sirenele tale?

AG 80 BBI 02-04-08 00:17

ala cu amtizu tacea ca ii era frica sa nu primeasca alte blitzuri! :))

pHlow 02-04-08 16:18

sau baiatu foloseste legal sirena si bliturile si a uitat sa se prezinte :D asta ar explica o mare parte din posturile lui :D

b01uxd 02-04-08 21:45

Quote:

Originally Posted by pHlow (Post 1461237)
sau baiatu foloseste legal sirena si bliturile si a uitat sa se prezinte :D asta ar explica o mare parte din posturile lui :D

auzi da parca u ma minteai ca te dai cu mine da k nu esti in romania, dak tot ai chef de vb hai sa ne vedem sa vbim, teai intors?

pHlow 02-04-08 21:51

miercuri la ora 23:si ceva cobor din avion , otopeni. Vii sa ma iei de la aeroport? O dam in amentari sau cum? Nu imi amintesc sa-ti fi spus ca ne dam,dar daca asa e, cu prima ocazie...

kidu2006 03-04-08 00:01

:dance:Lupii maaaaaaaaaa:dance:
:lol::evil_laug..ce aveti frate?M-am tavalit de ras pe aici ce nebuni:))

Jimmy_slide 03-04-08 00:47

Quote:

Originally Posted by pHlow (Post 1462049)
miercuri la ora 23:si ceva cobor din avion , otopeni. Vii sa ma iei de la aeroport? O dam in amentari sau cum? Nu imi amintesc sa-ti fi spus ca ne dam,dar daca asa e, cu prima ocazie...

phlow, vezi ca poate vine cu blitzurile si girofarurile dupa el...poate face rost si de niste bratari d-alea ieftine:rolleyes2:D:D

dolb 03-04-08 11:35

........ nu oricare! ci din VITAN! :D

dolb 03-04-08 11:39

Quote:

Originally Posted by Mustang Mach One (Post 1459437)
Wake up !!!! :lol::lol::lol::lol:
Orice lovitura din spate e pedepsita cu 2 milioane amenda - 1 milion (in 24 de h), iar vinovat este cel care a lovit din spate, pe motiv ca nu a pastrat distanta optima pentru evitarea accidentului.

in cazul lui , el era vinovatul. dar sa sti cca nu orice lovitura din spate se pedepseste cu amenda celui care a lovit!
spre exemplu: daca eu merg linistit, legal, si el nu are stop pe frana! si pune frana, si eu nu vad nimic! si il lovesc in spate si se constata ca nu a avut stop-urile ok, el e vinovat! ( eu chiar am patit treaba asta dar din pacate cel pe care l-am lovit avea o dacie din 78 care avea stop pe frana cand voia ea! si eu nu am vazut stopu, l-am facut zob iar pe urma l-am intrebat ca n'are stop si el imi incearca stopurile si se vedeau! si eu nu am probleme cu vederea! mai era si cineva in masina! )

b01uxd 03-04-08 17:02

la sectie sa constatat altceva, oricum el a franat brusc si eu nam apasat frana, la sectie mai conteaza si cine esti si p cine cunosti, nu doar ce scrie in codu rutier;)

alexGTI 03-04-08 17:52

Quote:

Originally Posted by b01uxd (Post 1463614)
la sectie sa constatat altceva, oricum el a franat brusc si eu nam apasat frana, la sectie mai conteaza si cine esti si p cine cunosti, nu doar ce scrie in codu rutier;)

nu imi dai si mie niste blituri cand ne intalnim pe strada ca sa-ti pun o frana ? sa vezi ca nu conteaza pe cine cunosti la sectie ;)

trezeste-te si tu un pic la realitate ... ca aici nu suntem in walker politist texan sau alte filme la care te mai uiti tu si incerci sa le copiezi in realitate

GolfuletzS 03-04-08 17:52

hai ma fugi si lasa`ne.... nu iti vezi si tu de masinile alea ale tale si ne lasi in pace... cunosti pe plm lasa televizoru frate

All times are GMT +2. The time now is 23:22.

- Copyright 2026 4Tuning