![]() |
Re: PROTV: Curse ilegale de maşini în centrul Bucureştiului
Quote:
|
Quote:
Orice lovitura din spate e pedepsita cu 2 milioane amenda - 1 milion (in 24 de h), iar vinovat este cel care a lovit din spate, pe motiv ca nu a pastrat distanta optima pentru evitarea accidentului. Gaborilor le-ai spus ca foloseai sirena, statia si blitzul ? Ps: bine ti-a facut Matizul. :lol: |
Re: ProTV: Curse ilegale de maşini în centrul Bucureştiului
Nu v-ati prins ca e pacaleala de 1 aprilie!!! :))
Dupa ce ca te spargi pe aici in figuri cu bliturile tale, mai ne crezi si prosti. |
i-ai indoit toata masina la 30 la ora...cum zici tu...si ala n-a zis nimic la politie de sirenele tale?
|
ala cu amtizu tacea ca ii era frica sa nu primeasca alte blitzuri! :))
|
sau baiatu foloseste legal sirena si bliturile si a uitat sa se prezinte :D asta ar explica o mare parte din posturile lui :D
|
Quote:
|
miercuri la ora 23:si ceva cobor din avion , otopeni. Vii sa ma iei de la aeroport? O dam in amentari sau cum? Nu imi amintesc sa-ti fi spus ca ne dam,dar daca asa e, cu prima ocazie...
|
:dance:Lupii maaaaaaaaaa:dance:
:lol::evil_laug..ce aveti frate?M-am tavalit de ras pe aici ce nebuni:)) |
Quote:
|
........ nu oricare! ci din VITAN! :D
|
Quote:
spre exemplu: daca eu merg linistit, legal, si el nu are stop pe frana! si pune frana, si eu nu vad nimic! si il lovesc in spate si se constata ca nu a avut stop-urile ok, el e vinovat! ( eu chiar am patit treaba asta dar din pacate cel pe care l-am lovit avea o dacie din 78 care avea stop pe frana cand voia ea! si eu nu am vazut stopu, l-am facut zob iar pe urma l-am intrebat ca n'are stop si el imi incearca stopurile si se vedeau! si eu nu am probleme cu vederea! mai era si cineva in masina! ) |
la sectie sa constatat altceva, oricum el a franat brusc si eu nam apasat frana, la sectie mai conteaza si cine esti si p cine cunosti, nu doar ce scrie in codu rutier;)
|
Quote:
trezeste-te si tu un pic la realitate ... ca aici nu suntem in walker politist texan sau alte filme la care te mai uiti tu si incerci sa le copiezi in realitate |
hai ma fugi si lasa`ne.... nu iti vezi si tu de masinile alea ale tale si ne lasi in pace... cunosti pe plm lasa televizoru frate
|
| All times are GMT +2. The time now is 23:22. |
- Copyright 2026 4Tuning