![]() |
Re: Viteza Maxima Atinsa De Voi La Volan
Da ce melodie ai in primul clip... =))
|
mie imi place cum face turometrul 8)
|
da mai mult iti place melodia =))
|
haha =)) ii place proprietarului destul....nu comentez gusturile altora =))
|
Quote:
|
Quote:
|
toyota corolla 185.. 1.4 d 90 cp targu frumos roman cu pedala la fund
golf 3 1.9 TDI anu asta cu filtre schimbate in 2007 si cu distributia varza.. am ajuns pe la 180 .mai aveam pedala da parca nu mai avea curaj sa urce :))si un zgomot infernal ca aveam racordu flexibil rupt :)) |
210 km/h august 2010 alexandria-rosiori de vede(teleorman) cu nissan almera 2.2dci
|
190 KM/H cu 5 pesoane in masina , cu ford focus 1,6 tdci stock limitat la 180 . Pe drum spre Videle (Teleorman) Mentionez ca era putin in panta. si am mai prins o data 190 singur in masina , de atunci nu i-am mai dat. Repect8)
|
Acu 2 ani: 165/km h Astra 2004 Cdti dinspre Campulung inainte de a ajunge la intersectia cu drumul care duce la Falticeni. Plus cand am adus-o din Germania.
Acu vreo saptamana: 170 km h de mai multe ori pe un drum de la Falticeni spre Iasi. Idem de la Vaslui spre Iasi. Bmw E46 318 i '99. PS: nu stiu exact pe unde eram ca nu retin detalii de genul: "intre comuna x si comuna y este o portiune dreapta unde i-am dat 170 etc etc" ci stiu doar cu cat am mers... |
Quote:
|
cred ca vroia sa zica km/h
|
Mihai,este Astra H din 2004 ... ! Iti spun ca am mancat Opel pe paine la pranz,amiaza si cina!
|
Quote:
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 02:05. |
- Copyright 2026 4Tuning