![]() |
Re: Vand placute si discuri marca FERODO
Salut ,
Ai pm |
up............
|
Am primit placutele, mersi mult! Le-am si pus pe masina si pana acum sunt exact ce cautam. Il recomand, e serios omu!
Bafta la vanzare. |
Multumim pentru aprecieri si pentru comanda.
|
up.......placute si discuri lichid de frana ferodo.......
|
Salutare
ce diskuri si placute au Ferodo pentru o Honda Accord 1.8i CG8, an 2000, motor F18B2...? discurile OEM au 282x25x47mm ventilate fata si 260x10x64mm solide spate, cu PCD 4x114.3 multumesc |
Salut ,
din pacate discuri nu am de la ferodo doar placute. Fata - 230,00 ron / set Sapte - 250,00 ron / set Daca vrei iti pot oferi alte variante la discuri. |
of course ;)
thanx |
Salut
Ce ai pentru Opel Tigra, fabricat in 1995, motor X16XE? Ma refer la discuri (Brembo, Ferodo etc) si placute (Ferodo, ATE etc). Discurile sunt ventilate si au diametru 256 mm / Īnaltime 41 mm / Grosime disc frāna 20 mm Cat costa transportul pana in Rm Valcea/Sibiu? |
Saiut ,
pt. Alfa 146 1,7 16 v Boxer model'95,ma interesaza pret la placute frina(fata+spate),bujii,curele distributie+intinzatoare. Merci. |
Salut, ce pret au placute frana fata pentru passat 2001 1.9tdi avf cu senzor. Mersi
|
salut. pentru o lancia thema 2.0 16v turbo din `90 discuri placute si saboti fata ? (discuri ventilate\perforate )
ms mult |
Quote:
Discuri fata perforate si striate Ferodo Racing - 497,00 ron / set(ambele discuri) Placute ferodo racing - 350,00 ron / set fata @alfaro146 placute fata - 130,00 ron /set placute spate - 175,00 ron / set bujii NGK - 65,00 ron / buc Distibutie nu am sorry @myxro Placute ferodo - 293,00 ron / set Placute textar - 237,00 ron / set @MinistryOfSound placute ferodo fata - 253,00 ron / set discuri nu am decat Brembo(sport max) striate - 370,00 ron / bucata |
Pentru tigra de mai sus, discuri si placute normale nu ai? Nu racing sau alte minuni. Am uitat sa precizez din start asta.
|
Salut ,
Set discuri (2 bucati) - 283,00 ron Set placute fata - 99,00 ron Toate marca FERODO. |
| All times are GMT +2. The time now is 07:45. |
- Copyright 2026 4Tuning