![]() |
Re: Daewoo Driver - Usergrup pentru posesorii de DAEWOO
inca un matiz \:D/ https://forum.4tuning.ro/showthread.p...85#post2352985
|
|
4 Attachment(s)
ma alatur si eu :)
|
mijto masina..intretinuta....
|
Bine ai venit in randul posesorilor de DAEWOO.
|
3 Attachment(s)
tot un matiz :D:D:D:D
|
5 Attachment(s)
Ma primiti si pe mine in echipa:twisted::twisted: Cielo 2006 1.5 8V
|
https://forum.4tuning.ro/showthread.p...31#post2441031
Poze si informatii despre masina mea si modificarile facute;) |
hopa si espero`u meu :) https://forum.4tuning.ro/111-masina-mea-daewoo/130299-espero-99-mig.html
|
2 Attachment(s)
|
NUBIRA 2 IF 03 WEK
7 Attachment(s)
Deocamdata dabia am luat-o in curand neste modificari :o modificare sa adus deocamdata la numar acum e WEK
|
3 Attachment(s)
Daewoo Cielo 1.5 GLE 1996 Korea
Modificari : Jante Borber cu cauciucuri 205/45/16 Geamuri Fumurii omologate rar Faruri custom dark Capota Badboy Look |
10 Attachment(s)
Am mai fost prezent odata..dar hai sa mai fiu odata :P
Va prezint ...VySuL Motor 1,5 55kw..dreaq stie cati cai ..eu vreau magari :P ( 80% din piese..masina ..motor is de opel ) pana acum am 97000 km ..( a fost a lu unu care facea spania ...cred ca a sarit de 100000 odata.. ) 99` dec..anu :) nici nu suport ce e dupa 2000 :D Cum am luat masina.. Jentzi CMS 13` ca mai mult n`a vrut .. Gume Michelin peste tot .. all season Masina are 2 culori in talon .. albastru si bleumarin .. Eleron , bara fata-spate , oglinzi , praguri ( care nu mai sunt ) sunt bleumarin Restu masinii albastra :P Scaune Sport Recaro ( mi`a zis cineva..ca nu ma pricep ) Volan Sport De la Hyundai ..De`la..Mititel :P Tapiterie Lucrata dupa un Alfa Romeo Folii ( Fara autorizatie ca ajea`i la braila ) ne doare`n ..de cops :) Praguri mai nou...nevopsite..astept o parere..cum sa le fac ..culoarea masinii sau negru mat ? Pleoape ( temporare ) O versiune a mea..de Neoane..:D benzi de silicon cu leduri ..oricum dau bine seara..intrebati`l pe snoopy :P Muzica......ce sa zik ..pe fata boxe sony de 40 w in locul celor de daewoo pe spate jbl ( nu ovale ) de 80 w..pastrand..carcasa de daewoo + subwoofer.MNC.nush de cat..va pun o poza..va dau un link ..si statie ..de la MNC Ce mai vreau sa fac la ea......o sa va prezint o poza...si la fel va intreb...negru mat ? sau lucios ? :P |
12 Attachment(s)
matizu meu :D
Ce parere avetzi?....folie,jentzi aliaj,xenon,grila aer plafon,inchidere plus alarma,filtru aer sport,statzie 1100 w,doua subwoofere,4 difuzoare ovale in spate,doua rotunde in fatza si doua tweetere....:twisted: |
9 Attachment(s)
Primiti si un JUNIOR? :D
|
| All times are GMT +2. The time now is 04:12. |
- Copyright 2026 4Tuning