![]() |
Re: Tavite portbagaj, presuri / covorase auto, bandouri protectie
Salut , mersi de informatie , am inteles de pe site ca transportul e gratuit
la tavita de portbagaj, o sa revin cu o comanda cat de repede ! Referitor la ce m-ai intrebat , Regulile de postare pe sectiunea OFERTE EXTINSE - linkul AICI spun asa : "In plus: Nu dati linkuri la situri de profil din .ro . Dati detaliile cerute de useri, fotografii, etc, in topicul respectiv .... " |
Salut!
vlad_VSV - Tavita - oricand doresti. Sunt tot timpul pe stoc pentru Punto si, oricum, primim intr-una. Site - da, asa citisem si eu, dar vazand ca toti pun site-uri ma gandeam ca o fi vreo derogare pe undeva... Ceva scris cu litere mici... foarte mici... :twisted: Ma simteam exact ca la bariera, cand eu sunt prost si stau si toti "jmecherii" trec... Deh...frumoasa tara! Pacat ca-i populata! Multumesc pentru explicatie si pentru PM! Ceau! |
Tavita pentru golf IV 2003 variant ai pe stoc ? Daca da zimi la ce pret e si unde trimit datele de livrare .
MS |
3 Attachment(s)
Salut!
guzu.daniel - la Golf IV variant exista doua modele de portbagaje si, implicit, doua modele de tavite. Vezi imaginile de mai jos: difera nivelul suprafetei principale fata de nivelul celor doua degajari din spatele pasajelor rotilor. Avem ambele modele pe stoc. 151 ron, minus 10% sau curierat rapid gratuit. Datele de livrare si de facturare, precum si un numar de telefon poti sa le trimiti PM, tel, sau mail la [email protected] Ceau! |
Salut,
Sunt si eu interesat de urmatoarele: 1. Set covorase fata-spate Astra J 2. Tavita portbagaj Astra J (modelul cu roata de rezerva ingusta si o singura poticioara) 3. Set covorase fata-spate Insignia 4. Tavita portbagaj insignia (modelul cu roata de rezerva ingusta si o singura poticioara) 5. Set covorase Dacia Logan 2006 Am incercat sa-ti scriu si pe ... alt forum :), dar se pare ca acolo nu am toate drepturile necesare, am putut da doar PM. Asa ca-ti scriu inca o data si aici. Sper sa primesti solicitarea mea intr-un fel sau altul. Spor. |
Salut!
Da, am primit-o si am si raspuns pe vw, iar colegii mei ti-au dat si la telefon toate detaliile. In scopul coerentei logice a topicului, scriu si aici: 1. 125 ron 2. 151 ron 3. 125 ron 4. 151 ron 5. 115 ron Reduceri: cate 10 ron la fiecare din cele doua seturi de covorase de Opel pentru ca-s pereche cu tavitele ; cate 8 ron la fiecare tavita pentru ca sunt pereche pe livrare. Curierat rapid gratuit. Ceau! |
salut
presuri pentru opel asta g la ce pret? textil sau cauciuc ? |
Salut!
adriano9 - banuiesc ca te referi la covorase, nu? Cauciuc 118 ron - sunt pe stoc Mocheta 103 ron-111 ; velur 120-128 ron - acestea, matematic vorbind, nu se pot tine pe stoc pentru ca tu iti alegi material, culoare, margini, etc. Se produc doar pe comanda. Cauta rimi timisoara si gasesti toate informatiile pe catalog. Ceau! |
Ma intereseaza si pe mine tavita de portbagaj pentru Astra Sedan, cu pret, eventual poza, si modalitate de livrare in Constanta.
|
Salut!
Corcodelo - Sunt pe stoc toate, dar nu am ce poze sa pun pana nu identificam mai bine masina: exista Astra F, G, H sedan. Care dintre ele te intereseaza? Poti da cautare dupa rimi timisoara, intri in catalogul de imagini si acolo ai si identificarea clara a modelelor / generatiilor de Astra. Ca idee generala, preturile sunt aceleasi indiferent care Astra este: tavita pentru portbagaj 154 ron si livrare gratuita prin curierat rapid. Ceau! |
Un set de covorase pentru Mazda 6 HB 2009 ai? Ce pret?
|
Eu mi-am luat tavita pt porbagaj si vine perfect, daca dai exact tipul masinii. Incearca si tu.
http://www.rimimg.ro/catalog/covoras...auto-c-62.html |
Ma intereseaza si pe mine urmatoarele:
1. tavita pt portbagaj pentru astra J - 2010 2. tavita portbagaj pentru mazda cx7 - 2008 3. covorase mocheta pentru mazda cx7 - 2008 4. covorase mocheta pentru suzuki swift - 2009 Multumesc ! |
Salut!
Dracris - 128 ron + 15 ron un partial din costurile de curierat. Corcodelo - Iti multumesc pentru ca esti clientul nostru si iti stam si pe viitor la dispozitie! steaua23 - tavitele sunt ambele pe stoc. 154 ron / buc. Covorasele de mocheta se pot aduce pentru ambele masini (intre 103 si 130 ron), dar pe stoc este matematic imposibil sa tinem covorase de mocheta. Se produc doar pe baza de comanda dupa configuratia (material-culoare/margini-tip-culoare) pe care o doresti tu. Sunt informatii si mai sus pe topic, dar daca dai cautare Rimi timisoara gasesti totul si acolo. Reduceri (in structura comenzii tale): cate 8 ron la fiecare tavita (pentru ca sunt doua pe colet) ; cate 10 ron la fiecare set de covorase (ca-s pereche cu tavitele). Ceau! |
covorase cielo si pt skoda octavia I din mocheta, ai? vreau sa vad ce nuante poti sa imi aduci covorasele si la ce pret.
|
| All times are GMT +2. The time now is 20:02. |
- Copyright 2026 4Tuning