Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Subwoofere auto (https://forum.4tuning.ro/553-subwoofere-auto.html)
-   -   Fac La Comanda Subwoofere (https://forum.4tuning.ro/553-subwoofere-auto/64865-fac-comanda-subwoofere.html)

CLAUDIU_URBAN 15-11-09 07:34

Re: Fac La Comanda Subwoofere

Daca vad bine subwooferele impart aceeasi incinta cu 2 din aceste coaxiale,un lucru GRESIT CU DESAVARSIRE.

GRESIT CU DESAVARSIRE tinere e ce presupui tu.
ai facut o afirmatie f . proasta , ai vorbit fara a te asigura , in interiorul incintei exista UN PERETE CARE DESPARTE incinta subwooferelor de incinta coaxialelor . si da sustin , suna bine si corect pt bugetul la care se incadreaza componentele . daca mai ai vreo intrebare , nelamurire vizavi de acest proiect astept pe pm , nu vreau sa poluam thread-ul cu discuti inutile . noroc.

ClaudyuNSL 16-11-09 18:36

4 Attachment(s)
salut,tiam lasat un PM cu problema mea legata de DIf subwofer BM1206,atasez si cateva poze cu covrigul.......

ziemenz 23-11-09 18:03

1 Attachment(s)
Uite cam asa arata incinta mea, ma intereseaza pentru mochetare, toate laturile sunt drepte ... nu cu margini iesite in afara cum e in poza asta.
Nu e antifonata deloc la interior.

CLAUDIU_URBAN 04-12-09 12:28

anunt valabil , foto mai tarziu acum calculatorul colcaie de troieni si alti parameci ...:-)

B-14-BYE 04-12-09 14:00

2 Attachment(s)
salut man. am nevoie de o incinta pt 2 difuzoare mnc the rock.

cred ca tot tu ai facut o incinta pt aceste difuzoare. pe un TT a lu robert. de ai pus difuzoarele cu spatele in afara. ideea e ca le am intr-un a6. si nu prea suna.

cand as putea sa vin sa te uiti un pik ?

Bogdan2fsc 08-12-09 22:10

foarte serios... recomand :D

CLAUDIU_URBAN 15-12-09 11:45

10 Attachment(s)
ma bucur bogdan ca esti multumit , din cauza virusilor nu am mai pus de mult poze . pe langa incinte de casa si auto , bobinari difuzoare am avut si cv comenzi de mic mobilier , o pasiune mai veche de a mea : sper sa pun pozele care trebuie .
UREZ PE ACEASTA CALE SI POATE PREA DIN TIMP TUTUROR COLEGILOR DE FORUM SI NU NUMAI SARBATORII FERICITE SI TOT CE ISI DORESC IN 2010 .

X-PAK 15-12-09 11:53

O incinta bass reflex pentru un Magnat Xpress 10 ?

loryubitamea 15-12-09 16:11

c bani sun boxele ? alea inalte si alea micute

CLAUDIU_URBAN 23-12-09 18:35

7 Attachment(s)
salut boxele mici au fost facute pt niste difuzoare chairo (monitoare de studio) iar cele mari le am la vanzare la 390 ron , hai sa mai atasez ce am mai lucrat in ultimul timp.

nirolfHD 24-12-09 11:54

type r u asta cu membrana normala e mai bun decat cel care are mai multe "onduleuri"

CLAUDIU_URBAN 24-12-09 12:06

ce pot sati spun este ca intr-o mare parte multe produse din primele seri au fost realizate mai bine decat urmatoarele si asta e valabil la multe produse nu numai la difuzoare , parerea mea proprie si personala .

Sir_KnupSKull 25-12-09 01:18

2 Attachment(s)
Salut, Cat imi iei pentru ceva la fel,aproximativ ?

mersi

CLAUDIU_URBAN 02-01-10 08:44

up , anunt lavabil .

CLAUDIU_URBAN 11-01-10 23:08

anunt valabil.

All times are GMT +2. The time now is 03:58.

- Copyright 2026 4Tuning