![]() |
lasa ca o sa intoarca capu cand o sa o vada cand o sa fie gata :)
|
alex...bravo tatutzu...imi place cand itzi vad mashina pe strada ...arata super belea...la anu o sa ma apuc sa fac shi io asha ceva pe dacia mea...o sa am nevoie de sfaturi...sper sa ma potzi ajuta...ne mai auzim...LuKaS
|
de la vara ...dupa ce iau permisu` sper sa ma apuc shi io de ea...imi aduce cineva nishte bari stock de dacie (model mai nou) shi o sa trag tare sa arate mishto...
|
buna shi ideea asta https://www.4tuning.ro/forum/download.php?id=59059
|
thanks lukas! pe strada nu ma mai vezi cu tico pana nu termin capota, doar azi am umblat cu ea asa pana la vopsitor si inapoi, ca trebuia sa vada \"marfa\" :lol: , in rest umblu cu hyundaiu
ma bucur ca nu chiar toti care ma vad pe strada rad la masinutza mea ca broasca la bordura :lol: nu astepta pana iei permisul, apuca-te de acum ca e multa munca la exterioare :wink: |
io m`ash apuca...da chestia e ca inca nu am materialele necesare...n`am barile dupa care sa ma apuc sa fac alte modele ...da cu faza cu matritzele din ceara cum e ....se fac greu ? tzin mult ?
|
alou
bai ce faci ma .....iti dau buzz iti dau apel tu nimic.....stiu ca e frig de mori dar ma gandeam poate faceam macar o parte azi asa cat ne tineau mainile pana ingheata ....oricum....maine (duminica ) pe la 12 te astept la mine sa facem......:P daca vrei
|
1 Attachment(s)
mi-a modificat cineva culoarea la capota pe calculator...
maine incepe \"distractia\" cu chituiala pe capota :D |
de obicei aceea care rad cand vad o masina ca a ta isi doresc o masina ca a ta si nu pot sa aibe din diferite motive sau cei care viseaza la masini precum bugatti veiron,enzo sau mai stiu yo ce masini!!! mai pe scurt nishte fraieri :lol:
o sa iasa marfa masina :wink: |
arata foarte bine...felicitari..Si eu chituiesc acuma pe masina..mai vorbim pe messenger pentru schimb de experienta. :idea:
|
1 Attachment(s)
uite ca tot tzi`am modificat jentzile...pun shi aici poza :D...da asta e poza cu jentzile alea prea mari...ca poza aia care ziceai u ca a ieshit bine....am facut`o mica shi am salvat peste ea :D nasol:D daca e pune`o tu ...pe aia klumea
|
o sa iasa bine cu jantele alea, o sa fie hoatza toata :D
|
gg dabia astept sa o vad. si un ID imi dai si mie sa vb? vezi ca al meu e keops_andrei
|
6 Attachment(s)
cateva poze inainte de prima mana de chit....
revin cu inca vreo 2-3 poze dupa prima mana :wink: |
2 Attachment(s)
tineti cont de cum arata bara inainte :lol:
|
| All times are GMT +2. The time now is 13:59. |
- Copyright 2026 4Tuning