![]() |
Re: Matiz-ul meu B-06-MPG
cu ce ai facut stalpii?
|
Quote:
|
hello`:D da`mi si mie idu` tau` ca am si eu o buburuza pe care o vreau in starea in care e a ta..si poate`mi dai si mie niste hinturi ceva:D ;) ms mult..astept pm`:D and btw ..she`s gorgeous!!!:X
|
1 Attachment(s)
am mai iesit si putin la incalzire :D
|
peste 3 zile intra masinutza in service pentru reparatii si o sa primeasca si bordul o vopsea negru mat :D
|
Nu stiu, dar cel putin dupa mine, e banal sa scoti bordul :D Chiar daca prima oara nu am reusit chiar usor, din cauza volanului, care deabia iesea :) Te asteptam cu poze...
|
am si eu o rugaminte...explicati-mi si mie va rog cum schimb culoarea ledurilor din bord? iluminatul mai exact? ce exact imi trebuie? ms mult...
|
Dr3ad daca imi permiti sa ii raspund eu.
Varianta 1(cea usoara): 3 leduri tip pozitie de matiz, se potrivesc si in soclul becurilor din bord. Scoti becurile din bord si le bagi in locul lor. Pentru un efect interesant, ledul care il pui la mijloc sa aiba o culoare diferita. Eu am albe in laterale si rosu in mijloc. Vezi pe topicul meu :) Varianta 2(cea grea): Scoti ceasurile din bord, te duci in casa cu ele, iei vreo 10-12 leduri+ rezistente de 470 Ohm (parca asta era masura? Posibil sa nu fie, dar ceri rezistente de 470 cand le cumperi si stie ce sa iti dea), Le legi frumos prin bord pe acolo, te-ar ajuta un pistol de lipit cu lipici cald deala. Pui un mic led SMD sub fiecare limba de ceas si iese calumea. Mult mai calumea ca la prima varianta. Varianta asta se recomanda doar daca nu ai sigiliu pe ceasuri, daca te pricepi cat de cat sa pui un led si daca ai timp de pierdut si chiar iti place sa bibilesti masina. Varianta 3: Te duci la o firma gen Zextar parca mai fac deasta nu? Dai 1 milion si ceva si te-ai scos. De departe lucrarea e profesionista, dar costa, si nu e facut de mana ta. Se recomanda daca nu ai sigiliu pe ceasuri, daca nu ai timp sa bibilesti tu cu manuta ta, daca nu te pricepi sau daca nu ai chef sa faci tu treaba :) Dr3ad daca consideri ca ti-am poluat topicul, roaga un moderator sa stearga/sa mute pe topicul meu...Mersi! :) |
nu e nici o problema. m-ai scutit pe mine de raspuns. bafta
|
Nikecriss e de fapt o domnisoara. E frumos sa avem printre noi pasionatii de tuning si reprezentante ale sexului frumos, nu Dre3adlord? :)
|
Quote:
|
5 Attachment(s)
look what i`ve done!
|
nikecriss, nu vreau sa fie cu suparare... dar mai bine ai face un topic separat, unde sa-ti prezinti tu masina si sa pui poze. Nu pe alte topicuri... fiecare masina are separat, fara sa ne amestecam.
|
da a iesit frumos ce ai facut. cam are dreptate Geo dar de data asta nu ma supar ca e fata :D
|
sincera sa fiu am pus aici pozele pentru ca dupa masinutza lui m-am inspirat! mi-a placut foarte mult ce a facut la ea..si de-aia.dar daca va deranjeaza scuze:) apropo..am o intrebare ..masinuta ta e mai silentioasa? daca da ..ce i-ai facut?
|
| All times are GMT +2. The time now is 10:55. |
- Copyright 2026 4Tuning