![]() |
Re: Intalniri in trafic!
Traiesc, traiesc, dar ma misc mai greu acu la batranetze :) Mi dor de un lichid, sa se mai incalzeasca vremea si poate mai tragem o intalnire ca la halu cum a nins azi si sa ma uit pe geam mi-e lene dapoi sa ies pe afara.
|
Zarit Dani lacetti in zona IMMUM in jurul orei 14:D
|
TRX da ce o facut ieri ala cum bmw seria 5 nr de franta cu tine ieri seara?in zona teatrului...era nesimtit baiatu...
|
Vazut botdriver, mergea nervos spre real:lol:
|
am avut azi intalnire si am ramas eu in urma? eu am fost la real, robi ma vazut fiind si el pe acolo....acuma botdriver..:))
|
da eu n-am fost la real azi...unde m-ati vazut voi?
|
Quote:
|
off: mda..eu cu tractorul si tu cu combina agricola :lol::lol::lol::lol:
on: acum mi-am amintit ca l-amm vazut si pe mosky in jurul orei 12..pe hortensiei...mergeam dupa numere...:D:twisted: |
Ma nu da dracu sa va vad si eu. Pe unde va ascundeti? Asta seara am dat niste raiduri prin oras nu m-am intalnit decat cu politia de vre-o 2-3 ori :)) Pe Roby l-am vazut acu cateva zile. Faceam mutre ca handicapatii la volan :lol:
|
Vazut azi pe MIVEC pe B-dul Traian in jurul orei 14 si pe TRX la 17:40 pe M.Eminescu :D
|
Norbert erai cam adormit dimineata.. :lol:
TRX pe Traian langa Expocom.. pe la 14:30 cam asa.. nu m`am uitat pe ceas :lol: #Keisuke, ce numar ai pe Logan? :-) |
Quote:
|
KRT? :lol:
|
ala e pe evo
|
Aha, eram in fata ta cu Golfu azi pe Independentei pana in Tauti :lol:
|