![]() |
Re: Renault R12 Gordini
Quote:
|
Quote:
ia sa te vad cu ce rasp` tzaranesc mai sari in fatza |
@Konfused_Mind
1. Incearca sa te controlezi . Apline5 are dreptate : ce cauta pozele cu masina ta pe un topic care se numeste Renault R12 Gordini??? 2. Inafara ca folosesti un limbaj de mirc cu sh si alte prostiii , mai faci si afirmatii deplasate "rasp` tzaranesc mai sari in fatza" 3. Nu stiu la ce te-ai chinuit tu 8 luni de zile pentru ca a iesit ceva destul de urat , intrun cuvant ti-ai batut joc de masina. 4.Nu te chinui sa dai reply la postul meu pentru ca nu iti voi raspunde . |
@konfused_mind din cate vad eu tu esti taran.In primul rand el a zis ca tu nu ai renault,nu gordini.Ca sa stii si tu r12 din 76 avea alta masca si alta bara fata+stopuri mari etc.Cat despre "masina" ta poti sa ii dai foc si chiar te rugam.
|
2 Attachment(s)
confuzule, cum a zis si mikkai in 76 parca daca nu mai devreme a aparut RENAULT 12 Type 2 sau MK2 cum vrei sa ii zici care arata ceva de genu >>
TOROSU avea numai lampi mari in perioada cand s-a fabricat , mai ai de invatat prietene si nu stiu cine a pomenit ceva ca am eu renault ....am dacia 1300 dar punem pariu ca am mai multe piese frantuzesti pe ea decat ai tu pe chestia aia ;) |
alpine dacia asta a ta e de garaj ?:P k e prea frumoasa :)
|
e renault 12 TL 1976 la vanzare cu 4000 de euro in germania
am pus sa vada colegu nostru cum aratau renourile in 76 |
frumos ...am si eu un vecin ..dar nu stiu dak e dacie sau dak e renault ...:) in interior are dacia afara emblema e renault ...e ciudata rau masina. .:D ..dar e f intretinuta .:)
|
3 Attachment(s)
gordina din pitesti !!!
|
foarte tare unghiul pozelor abia acum vad si eu ca e plin de chit
|
unde scotea capu pisica tinichigiul dadea cu chit
|
Quote:
APLINE5 FELICITARI PT FRANTUZOAICA TA CARE ESTE DACIE 1300 NU CE ZICE BLEGU ALA DE KONFUSED_MIND care zice ca are un amarat de Renault dar din pacate la tradat SCRISUL DACIA DE PE BORD :twisted: BINE ASTA NUMAI CONTEAZA DAR S-A FACUT DE CACA SI NU STIU DE CE COMENTEAZA DE MASINA TA APLINE5 CA TU AI ZIS CA E RENAULT SI TE MANDRESTI CA E DACIE SI E FRANTUZOAICA ....APROPO MA DUC ACUM LA POSTA SA ITI PU CAPACELE BAFTA SILVIULE CU PROEIECTU |
Ce aveti fratilor cu Konfused_Mind, de ce sunteti invidiosi pe el? Tine-o tot asa Konfused si promit eu ca o sa-ti fac cadou un stiker cu nike.
|
cu nike ..dai si cu boss . cu puma ...hm ...punetsi si niste etichete dalea cu pret mare :) sau nsite etichete de salam ...k asa e mai tare :)
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 02:55. |
- Copyright 2026 4Tuning