![]() |
Re: CLUB Fiat COUPE !!!
DE VANZARE FIAT COUPE'95. TEL 0767015042 SAU 0741383268
|
Salutare, am si eu o intrebare pt connaisseuri
Banuiesc ca sunt identice capotele intre modele nu? Intreb asta pt ca m ar interesa sa achizitionez o capota (pe cea care o am mi au iesit niste crapaturi urate de chit - nu stiam ca a fost lovita :( ) Cam pe cat ar duce o capota noua? Sau daca e o alta solutie.... |
Quote:
|
Hehe buna idee asta cu fibra. Merciu
De fapt chiar stiu pe cineva care se pricepe la modelare fibra si avand in vedere cat cantareste capota ar usura ceva ceva... Mai nasol daca o lovesti insa sa nu punem raul in fata |
Quote:
|
vand eleron si praguri originale pt fiat coupe.....id cristibucuresti69
|
Quote:
|
Quote:
|
3 Attachment(s)
Quote:
|
Quote:
|
2 Attachment(s)
Salutare la toata lumea,mi-am achizitzionat si io o bestie ca altfel nui pot spune,
sunt nou ,si chiar mias dori sa facem intalniri cu fu fiaturile care au speriat bucurestul,am un fiat motor 2000 16V Turbo Rosu,pot spune ca m-am indragostit de aceasta masinutza:oops: haidetzi sa programam o intalnire,sa ne dam cu parerea ce sa le facem si cum sa le tunam ;) |
frumos, imi place mult cum arata pe rosu, sa-l stapanesti sanatos, eu am o problema cu al meu, mi s-a rupt un capat de bara si nu am avut timp sa rezolv problema din pacate; dupa ce rezolv, vin sigur la intalnire
|
frumoasa masinutza !
s-o stapanesti sanatos ! |
va hotarati cand sa fie intalnirea si sunt prezent ... asta pana sa dea zapada ca dupa intra la "hibernat" :>
|
sambata viitoare pe seara ce spuneti ? :D
|
| All times are GMT +2. The time now is 02:47. |
- Copyright 2026 4Tuning