![]() |
Re: Unde va tineti machetele si cum sunt aranjate?
3 Attachment(s)
Salutare,
Eu am luat intr-un final cutii din plexiglas in care si-a gasit fiecare macheta lacasul. Sunt foarte practice, ferite de praf 99% si pot sa le rearanjez in functie de spatiul alocat pentru ele. Vertical au stabilitate buna imbinandu-se una in cealalta. Mai incolo am in plan si un suport mare pe perete in care sa se fixeze fiecare cutie pentru o mai buna manevrabilitate. Plus: practice, le fereste foarte bine de praf aproape in totalitate, se imbina bine oferind stabilitate. Minus: atentie la dimensiune deoarece dimensiunea data pe net la descriere nu a inclus pierderea/ridicarea stativului pierzand spatiu 2cm din inaltime, astfel la SUV-uri nu pot inchide in totalitate cutia sa nu fortez, atingand capota machetelor. Sper sa va ajute... |
Bune rau cutiile astea...
|
Quote:
|
Quote:
https://www.ck-modelcars.de/sites/pr...trinen&seite=1 |
Wow ce ieftine sunt astea, sub jumate față de cât e una AutoArt (€25) însă par mai mici și stativul este mai înalt decât la cele Minichamps/AutoArt.
|
Quote:
|
2 Attachment(s)
Am reusit sa pun si banda de leduri, dupa multi nervi(faceau figuri lipiturile), dar intr-un final am reusit.
ps: stiu, figurinele sunt naspa tare, dar noaptea pe intuneric sunt superbe. |
Arata foarte bine vitrina. Cu figurine e o poveste mai lunga, pe care putini o stiu.
Da, cele la 6-7 euro nu sunt stralucite, insa dau farmec oricarei sesiuni foto, sau vitrine. Eu am strens peste 60 de figurine, majoritatea low cost si sunt extrem de multumit de ele. Restul e can can :lol::lol: |
A iesit superb Lucica!
|
Foarte bine arata vitrinaa ! Bravo Lucian !!
|
Quote:
|
Foarte frumos. Am si eu in cap aceasta idee, doar ca nu l-am pus inca in practica. Sper sa il pot face la iarna.
Impotriva prafului iti recomand sa pun niste usi de sticla. Crede-ma functioneaza. |
8 Attachment(s)
La indemnul unui prieten , postez locurile unde sunt aranjate machetele. Nu va amuzati de pereti , ca stau cu chirie si n-am pretentii!
|
Quote:
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 14:06. |
- Copyright 2026 4Tuning