![]() |
Re: De unde cumparam machete si cat costa?
Daca ma poate ajuta cineva cu vreo informatie sau daca are cineva o macheta de golf 4 - variant (albastru ar fi ideal:d)
|
Quote:
Dai cautare Peugeot 206 CC 1/18, si gata. Bafta. Eu vazusem de la Hongweel si Solido, dar tu vrei Welly :sad::cry: |
Quote:
Uite un nr de tel 0740.432.499. Magazinul se numeste ******. Bafta si sa ma tii si pe mine la curent cu ce ai rezolvat :-P Quote:
|
HOT WHEELS
De unde pot cumpara si eu machete HOT WHEELS
Stie cineva vrun sit cu vreun magazin vrtual HOT WHEELS Va mutumesc |
Audi TT modelul vechi! welly 1/24
Vreau si eu Audi TT (modelul vechi) cel de la Welly 1/24 (kit sau asamblat) stie cineva daca il gasesc pe undeva? PM va rog!
|
va salut pe toti, eu am vazut acum 2-3 saptamani in auschan bmw x5 scara 1/18 sau un pic mai mare ,pret 150 ,diferenta este ca are radio comanda ,scria pe cutie este comlpecta cu baterii ,doar o cumperi si merge ,plus detalii la ea destul de multe ,in comparatie cu astea care sunt simple ,adica nu merg cu radio comanda ;) , calitatea este la fel ca astealalte simple , cand mai am drum o sa fac poza
|
stie cineva unde as putea gasi o macheta de golf IV? (de preferat R32)
|
pe mine cu polo 9n3 m-ai uitat ... eu tot astept poza.
|
3 Attachment(s)
de asa ceva ati fi interesati??
fiat 500 abarth 2008 scara 1/43 producator motorama ... cam 30 de ron (aproximativ..posibil cv mai putin..depinde de transport) ..inca nu le am dar daca vreti mia zis o cunostinta ca imi trimite :lol: EDIT:... deci asta cu fiatu 500 nu mai e valabila pentru ca miam gasit la scara 1/24 .. dar daca vreti ceva de pe site-ul acesta cred ca va pot aduce... |
foarte frumos abarth-ul
insa m-ar interesa la 1/24 sau 1/18 cred ca o sa apara in curand |
|
Oricine vrea sa comande de pe carmodel sa stie ca pot sa comande fara grija ca astia sant de treaba. Mie mi-au adus reventonul bburago 1/24 intr-o saptamana si ceva.
|
dar de ce l-ai luat de acolo? se gaseste si in romania destul de usor. cat te-a costat cu tot cu transport?
|
Quote:
Iti spun doar ca m-a costat de doua ori mai mult fata de pretul din RO. Poate trebuia sa mai astept. MAsina are si holograma oficiala Lamborgini. |
hmmm eu am dat 51ron pe el si mi s-a parut... putin cam mult pentru un bburago made in china 1/24, deci tu ai dat in jur de 100ron pe el, ceea ce mi se pare... pfff extrem de mult pentru un bburago 1/24.... :oops:
|
| All times are GMT +2. The time now is 23:59. |
- Copyright 2026 4Tuning