Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea Daewoo (https://forum.4tuning.ro/111-masina-mea-daewoo.html)
-   -   Al meu Tico-zaur - Ph-01-amy (https://forum.4tuning.ro/111-masina-mea-daewoo/61009-meu-tico-zaur-ph-01-amy.html)

CobraArt 13-05-08 00:41

Re: Al meu Tico-zaur - Ph-01-amy

sac-sac! ce faceai tu cu gumele mele noi-noute...tztztz

quick_5hifter 13-05-08 13:22

Felicitari pentru modificari!
Sunt gata jantele?
Vad ca tot mai multi va puneti flacari la Tico...o sa imi pun si eu intr-un final :D
Ce contine kitul "flame thrower" cumparat initial (fara bobina, bujie & stuff)?

Io4rap 13-05-08 14:15

nu prea vreau sa ma bag da citesti si tu mai sus k au mai intrebat si altii si omu a raspuns...

CobraArt 13-05-08 19:22

Alex,kit-ul contine doar modulul si cele doua butoane on-off si cel de scanteie.Mai trebuie sa iti faci tu la strung un o piesa cu filet de se sudeaza in toba sa poti lua sau pune bujia,sau poti sa sudezi bujia in toba(depinde de tine),iti mai trebuie o bobina de inductie(eu am de Dacie),o bujie cu filet mare,si sa scumperi un set de fise de Dacie si montajul...cam atat.Azi am dus barile la vopsit,oglinzile,jantele.Undeva pe 15 le iau,dar o sa le mai las la uscat cateva zile.

shantzu 15-05-08 00:10

e gata masina pana sambata ? mergem la niste poze ?

CobraArt 15-05-08 00:21

Masina o sa fie gata ori sambata seara ori duminca,dar sper sa am rabdare putin.Una peste alta cred ca ma duc sa imi fac un eleron original de Tico(ca a lu STOpser).De bine ce rezolv unele lucruri apar altele :( am doua infundaturi destul de vizibile pe partea dreapta :( :( :(

TM32CIP 15-05-08 00:26

@Cobra: nu te supara ca te intreb ... dar ai zis mai sus k te-a ajuns in jur de 400 ron flame kit'ul .... daca nu ma insel. Vroiam doar sa stiu PE CE ai dat de fapt atatia bani ? pt ca acelasi flame kit se face din : bobina, fisha, bujie si cablu + intrerupator. ..... si toate astea nu costa mai mult de 50 Ron ! ms anticipat si astept un raspuns

ps: succes in continuare q masinutza, a mea e "in santier" :twisted:

CobraArt 15-05-08 09:50

Hai sa o luam asa: modulul aruncatorului de flacari este doua mil jumatate,bobina de inductie,fisele,bujia,cablurile groase,facut o piesa pentru toba,montajul cred ca duce undeva la 4 mil.Ia puneti tu aruncator de flacari doar cu bobina,fisa,bujie si un simplu intrerupator sa vedem daca merge.Unde mai pui ca zici 500 de mii,pai cam atat face doar bobina de inductie?Eu iti dau 500 de mii si vreau sa vad aruncator de flacari pe masina ta.Daca nu ce sa se intample.Omule,nu te supara pe mine,dar fi si tu realist.
Ah,intra aici http://www.performancezone.ro/index....03519932a3ae62 si uita-te cat costa un kit cu tot ce ai nevoie(bujie,fise,bobina).Asta l-am luat cu 2 mil jumate neavand bujia,fisa si bobina.

TM32CIP 15-05-08 12:38

Sunt foarte prins acum in construirea body kitului si nush daca am timp sa ma ocup de flames,dar iti promit ca se va intampla si asta odata ce imi vine evacuarea cea noua (pt ca in functie de ea fac bara spate). Tot ce voi cheltui voi pune pe o foaie, eventual iti scanez chitantele de la piese. Hai sa punem un pariu mic legat de suma totala a investitiei :D (astept pareri)
ps: te avertizez ca bobina am, toba o am, fishe am cate vrei, cabluri la fel, iar sudura nu e o problema ! :-) Va fi interesant .... :)

shantzu 15-05-08 14:39

Pana la urma nu stiu care e problema ta ca a dat 4 mil ? a vrut sa face ceva calumea , sa fie in siguranta , sa nu mai aibe posibile cheltuieli dupa! Fa-ti tu cu 500 de mii ca sa crezi ca esti mai smecher ca el :)

topser 15-05-08 15:33

Quote:

Originally Posted by TM32CIP (Post 1535274)
Sunt foarte prins acum in construirea body kitului si nush daca am timp sa ma ocup de flames,dar iti promit ca se va intampla si asta odata ce imi vine evacuarea cea noua (pt ca in functie de ea fac bara spate). Tot ce voi cheltui voi pune pe o foaie, eventual iti scanez chitantele de la piese. Hai sa punem un pariu mic legat de suma totala a investitiei :D (astept pareri)
ps: te avertizez ca bobina am, toba o am, fishe am cate vrei, cabluri la fel, iar sudura nu e o problema ! :-) Va fi interesant .... :)

Ceea ce vrei tu sa faci se numeste tziganie..nu o sa iasa nimic altceva decat o improvizatie...

Io4rap 15-05-08 16:42

decat sa`ti faci o improvizatie si peste 2 sapt sa iti ia foc masina eu cred k mai bine dai 4 mil si esti in sigurata... nush poate e doar parerea mea :))

strik3ru 15-05-08 17:33

Eu nu cred ca poti sa faci o improvizatie si sa iti ia foc masina. Adice nu prea ar avea ce sa fie improvizatie. @TM32CIP poate faci marca inregistrata si imprastii aruncatoare de flacari "aiz in timisoara, maine..."
Oricum e tare masinutza. Astept pozele cu noile modificari si cu jantele

TM32CIP 15-05-08 22:46

@Cobra: scuze pentru offtopic DAR nu inteleg de ce va/ma atacati .... era o simpla intrebare, referitoare la suma investita pentru ca omul a precizat clar ca a dat 250ron pe kit si ma refeream la CE a ajuns pana in 400 ron (sudura,montajul,etc ??? ) atata tot. Cat despre improvizatia mea sau nu, tin sa va anunt ca mi-am facut azi timp sa incerc si FUNCTIONEAZA. Spre dezamagirea unora, nu are cum sa imi ia masina foc deoarece: filetul in toba (piulita mare sudata) NU omoara pe nimeni, bobina separata - alimentata, (cu intrerupator pe +) NICI atat, iar fisa siliconica INTACTA nu pateste absolut nimic.

Asadar Io4rap,topser : daca va scot banii afara din casa, go ahead& cumparati tot de-a gata, nu va obliga nimeni sa adoptati SFATUL meu, e dezamagitor sa aud (mai ales de la tine topser) ca orice lucru facut acasa e "tiganie" ... sunt EXACT aceleasi piese, acelasi tip de montare. Iar ca sa fac o precizare, MODULUL care intrupe scanteia pe una din bujiile motorului NU este "sanatoasa" dpdvd mecanic,mai ales pentru tico care are doar 3 cilindri. Imaginati-va ce efect ar avea asta IN MERS. Si atunci ... nu e mai indicat cu bobina separata ? :rolleyes2

@shantzu : Nu incerc sa demonstrez nimanui ca sunt mai smecher, dimpotriva, incercam sa inteleg ideea. Fii foarte convins ca nici eu nici orice om cu capul pe umeri NU ar face o asemenea improvizatie pe propria masina incat sa isi puna viata in pericol. Asta trecand peste faptul ca nu erai inclus in discutie ;)

@Cobra : Imi cer scuze pentru ditamai offtopicul,nu incercam sa atac pe nimeni sau sa demonstrez ceva, aveam o simpla curiozitate/nedumerire. Daca te-a deranjat remarca,o sa ma abtin pe viitor. Succes in continuare cu masina, ai gusturi bune,te admir pt asta:!:

Io4rap 15-05-08 23:02

Quote:

Originally Posted by TM32CIP (Post 1536296)
[...]

nu e vb k te dau banii afara din casa sau k ce faci tu e o improvizatie k n`am de unde sa stiu ce faci... dar ziceam asa k nu toti se pricep sa isi faca asa ceva... si nu poti sa spui k e usor... asa k preferi sa dai 4 mil pe ceva care esti sigur ca merge... nu am vrut sa te jignesc in nici un fel sa stii...
Scz si eu pt offtopic :D oricum ne place masina :P asa k sa nu te superi prea tare :oops:

All times are GMT +2. The time now is 01:02.

- Copyright 2026 4Tuning