![]() |
Re: Identitati membri
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa....Da!Chiar mai multe :lol: dar stau pe ACELASI_CRyS si... nr de mobil 0741 084 572.
Quote:
Ghini v`am gasi dragi copilashi :D |
Welcome to the club :D Cry_Sty
|
1 Attachment(s)
Nume-Costel
Nick-DOZZA Varsta-24 ani Oras-Suceava Masina-Opel vectra TEL-0743566565 Pasiuni Tuning si iar tuning |
Si asta imi este masinutzaaaaaaaaaaa
https://forum.4tuning.ro/116-masina-mea-opel/16783-masina-mea-opel-astra-caravan-1-7-dti.html |
Cry_STy scuze ca iti spun dar aici este vorba de identitati membrii Crazy Drivers. La tine scrie NSL la slogan. Deci nu stiu daca postul tau isi are locul aici.:oops:
|
A ramas doar semnatura...dar am ales sa intru in C.Z.Am vb si cu Andrei in Iarna...si a fost de acord...e doar o semnatura!
|
K. Aici este decizia ta. Si in fond si pana la urma asa a si fost. Sper ca vii cu baietii din Iasi pe 28 la cursa la Suceava.
Si inca o chestie, da-mi te rog un numar de la AMC sa vb si eu cu baietii. |
Salut la toata lumea!
Nume: Cristi Skokan Yahoo ID:k9_ghostdog Varsta: 18... so close :) Oras: Suceava Masina: Citroen C3 Telefon: 0741 989503 |
Salutare baieti
Nume : Silviu Nick : stoka7 mail : [email protected] Oras : Piatra Neamt dar invat in Iasi (student) Masina : Peugeot 206 GTI Tel : 0745432487 , 0765485494 |
am vb eu aseara cu cei din AMC o sa vina pe 28 la suceava.. poate plecam toti din iasi vedem cum facem.
Bun venit membrilor noi! |
stoka7 esti tare. cand mai vin prin iasi sau prin ptneamtz sa ne intalnim. tare masinutza. daca veneai pe forum acu 2 sapt ceva de genul, domnul zerofast nu ishi mai schimba parerea.
bun venit la toti. |
Quote:
Quote:
si la cat mai multe postari, curse, si intalniri alaturi de noi ;) |
Apropo, de la Piatra Neamt ce se aude? Vine cineva la cursa de Duminica?
|
Bun venit noilor membri! poate veniti diseara la intalnire sau maine pe aeroport.
|
salutare!
nume: Robert Yahoo id: robertzelr Varsta: 16 ani Masina(moto): yamaha aerox orash: Suceava telefon: 0747782979 |
| All times are GMT +2. The time now is 20:53. |
- Copyright 2026 4Tuning