![]() |
Sunteți rugați pentru ultima dată să nu mai postați pe topicurile de prezentare mesaje de genul: „O vinzi?”, „Dacă o să o vinzi , să-mi spui!”, etc...
Următoarele posturi de genul vor fi șterse + bonus o infracțiune!;) Pentru lucrurile astea exista PM!;) |
Re: Discutii...
Sunt total de acord! ;)
|
Incepand de astazi, daca isi da si Manu acordul (nu are alta varianta oricum:lol:), pot fi puse mai multe poze, decat 12, cu o macheta! Acesta regula se aplica la MACHETELE CALITATIVE CARE MERITA! Nu Maisto...Welly, etc!
O ideea foarte buna a lui Ciprian_f! :) Multumim! ;) |
Quote:
|
Exact! :)
Uite ... acestia ca voi, sunt useri carora le pasa! :) Multumim de ajutor! |
am o intrebare: putem pune poze cu machete 1/24 bburago? raritati vorbesc....de exemplu : ferrari f40,ferrari gto.....merita poze mai multe nu?
|
Nu! La 1/24 chiar nu este cazul! ;)
Uita-te la machetele lui Ciprian, Promo, Dex...etc! Ai prins ideea!? :D |
Quote:
|
Quote:
|
Sau daca vorbim Franklin Mint-uri.
Chiar si acel RR Camargue BBurago 1/24 nu cred ca merita mai mult de 12 poze. (12 poze prin absurd) |
Sau dacă , sau dacă , sau dacă... E clar că alea merită! Nu e vorba de scară, ci de calitatea machetei/pozelor!
Răzvane, știm cu toții ca celor cu poze superbe și machete extrem de frumoase și detaliate nu le-a fost interzis acest lucru, nu?;)Dar unui maisto 1/24 cred ca poți să-i surprinzi toate detaliile în 12 poze. Nu sunt împăcat cu ideea de a pune zeci de poze , făcute cu telefonul unei machete „comune”. Cine știe că îndeplinește condițiile (poze bune, machetă detaliată) e liber să pună mai multe poze! În schimb, se vor șterge posturile când se va considera încălcată una din aceste condiții! Spor la pozat!:lol: |
Unde as putea sa imi prezint si eu cateva Navomodele statice?
|
Tot la "Machetele mele - ciuca2" ;) Pana la urma, sunt tot machete! :)
|
Quote:
|
Re: Discutii, Anunturi, Barfe etc.
Este vorba de machete banale...nu de ce faci tu! Nu te mai zmiorcai :lol:
|
| All times are GMT +2. The time now is 01:47. |
- Copyright 2026 4Tuning