Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   GPS - Navigatie - Multimedia - Comunicatii - Auto Gadgets (https://forum.4tuning.ro/224-gps-navigatie-multimedia-comunicatii-auto-gadgets.html)
-   -   Camere/Radare fixe şi mobile din România, speedcams pentru iGO/MioMap/Garmin/etc. (https://forum.4tuning.ro/224-gps-navigatie-multimedia-comunicatii-auto-gadgets/58667-camere-radare-fixe-mobile-romania-speedcams-igo-miomap-garmin-etc.html)

mgrigoriu 22-10-08 15:44

Re: Camere/Radare fixe şi mobile din România, speedcams pentru iGO/MioMap/Garmin/etc.

Are cineva experienta update-ului cu fisierele speedcams recomandate pe forum, la un garmin xt mobile 4.10(60) instalat deja pe un nokia 6110 navigator ? Daca da, care sunt pasii de urmat in detaliu pentru a face acest lucru. Nu as vrea sa stric garminul actual care functioneaza in prezent ireprosabil. Multumesc

berula 23-10-08 08:11

Re: Camere/Radare fixe şi mobile din România, speedcams pentru iGO/MioMap/Garmin/etc.

Da, si cand am trecut mi-a indicat clar un LIDAr. Ciudat este ca luni dupamasa am trecut iar si nu mi-a indicat nimic, deci probabil ca il testeaza inca. Oricum, maine trec iar prin zona si o sa va spun daca merge sau nu.

SCDB 23-10-08 11:38

Dacă mai treci pe acolo încearcă să identifici locaţia camerei, adică să o vezi efectiv şi să-i reţii poziţia, poate vei putea să-i reproduci poziţia în Google Earth sau Google Maps şi ne poţi da şi nouă coordonatele ei.
Dacă ai putea să-i faci şi o poză camerei ar fi şi mai bine!

monk 23-10-08 13:23

Quote:

Originally Posted by dolb (Post 1807381)
pe autostrada aia ... bucuresti pitesti.. am patit si eu odata..cand era o duba mare si neagra cu 2 gabori cu veste verzi pe ei... si cand am trecut prin dreptul lor cu 120 mi-au facut o poza! inca mai astept amenda acasa.. pt ca era vreme urata..ploua! si pe autostrada cu vreme rea ai voie maxim 80.....

pe ploaie, ceata sau la mai putin de -4 grade, conform legii gaborii nu au voie sa puna radare din ce stiu eu. picaturile de apa pot interfera si da erori de masuratoare. (vezi cazu de sapt trecuta cu ala prins cu 500km pe ora).

dolb 23-10-08 13:51

da.. super tare ala cu 500 la ora :lol:

mai e faza tare ca si pe mine m-au facut gaborii zicand ca aveam 86 si eu aveam 50 cu pilot automat si detector in parbriz! dar nah.. nu aveam chef de tribunale :)

Renzor 25-10-08 16:12

Din cate stiu eu http://rapidshare.com/files/143951186/EU_09_09_2008.txt este ultimul fisier pentru speedcams full europe.
[Luat de pe site-ul lui Riks]
Dar puteti sa luati dupa technoplus si pdiromania fisierele,le puneti in folder-ul special de la gps,si isi face singur baza de date completa din toate fisierele puse acolo.

mgrigoriu 31-10-08 13:30

Am facut un update pt. speedcams la garmin mobile xt instalat pe un nokia 6110 navigator. Multumiri celor care au postat aceste fisiere. Cum se pot personaliza diversele tipuri de speedcams, ca sa nu mai apara doar iconurile acelea de tip biluta care abia se vad pe ecran ?

G0rdy 31-10-08 16:43

LA insuratei aveti mare grija...desi nu e cine stie ce localitate se afla acolo 5 camere fixe..mare grija

mgrigoriu 01-11-08 21:55

Am facut un update pt. speedcams la garmin mobile xt instalat pe un nokia 6110 navigator. Multumiri celor care au postat aceste fisiere. Cum se pot personaliza diversele tipuri de speedcams, ca sa nu mai apara doar iconurile acelea de tip biluta care abia se vad pe ecran ?

mgrigoriu 03-11-08 20:57

Quote:

Originally Posted by SCDB (Post 1457488)
Shade, la inter. Str. Observatorilor cu str. Zorilor din Cluj este doar un sistem de iluminare a trecerii de pietoni şi de avertizare a şoferilor în legătură cu aceasta. L-am avut şi eu în baza de date şi l-am şters când am aflat ce este...

Actualizările din 14, 27 şi 28-03-2008 :

Convertit Cam/Rdr 10 de pe Calea Câmpulung, Mărăcineni (Argeş) în GATSO
Convertit Cam/Rdr 217 de pe str. Matei Basarab, Slobozia (Ialomiţa) în GATSO
Corectat poziţia la CVST 440 de pe Şoseaua Bucureşti-Ploieşti, Sector 1, Bucureşti
Corectat poziţia la CVST 441 de pe Şoseaua Bucureşti-Ploieşti, Sector 1, Bucureşti
Corectat poziţia la CVST 439 de pe Şoseaua Bucureşti-Ploieşti, lângă IKEA, Sector 1, Bucureşti
Adăugat CVST 465 lângă inter. Şoseaua Bucureşti-Ploieşti cu Şoseaua de Centură/Odăii, Sector 1, Bucureşti
Adăugat CVST 464 din inter. Şoseaua Bucureşti-Ploieşti cu Str. Elena Văcărescu şi Str. Dobrogeanu-Gherea Constantin, Sector 1, Bucureşti
Adăugat CVST 463 din inter. Şoseaua Bucureşti-Ploieşti cu Piaţa Muzeul Minovici, Sector 1, Bucureşti
Adăugat CVST 462 din inter. Calea Victoriei cu Bd. Regina Elisabeta, Sector 3, Bucureşti
Adăugat CVST 461 din inter. Calea Victoriei cu Bd. Regina Elisabeta, Sector 3, Bucureşti
Adăugat CVST 460 din inter. Calea Victoriei cu Bd. Dacia, Sector 1, Bucureşti
Corectat poziţia la LSRM 240 din Horia (NT)
Corectat direcţia şi unghiul la TNCF 249 de lângă Secuieni (NT)
Corectat direcţia şi unghiul la TNCF 248 de lângă Trifeşti (NT)
Corectat direcţia şi unghiul la TNCF 258 din Filipeşti (BC)
Corectat direcţia şi unghiul la TNCF 257 din Filipeşti (BC)
Corectat poziţia şi unghiul la LSRM 224 din Obrejiţa/Tâmboeşti (Vrancea)
Convertit GATSO 26 de pe Calea Bucureştilor, Otopeni (Ilfov) în CVST.
Convertit GATSO 24 de pe Şoseaua de Centură din Tătărani/Bărcăneşti (PH) în CVST.
Corectat limita de viteză la CVST 279 de lângă Băicoi (PH)
Corectat limita de viteză la GATSO 280 de lângă Băicoi (PH)

flavius1611 02-12-08 16:39

am inteles ca s-au mai montat camere fixe radar la ghimpati si valea plopilor in jud giurgiu.
drumul bucuresti alexandria.
nu le-am vazut,dar am prieteni care confirma montarea lor de circa 2 saptamani.

Babanu 08-12-08 23:13

ceva functional in Ro pt tomtom 510 aveti?

D o n n 09-12-08 14:29

o intrebare,imi cer scuze daca s`a mai pus ....cu numere de bulgaria ma ia radare fixe,camerele?

dolb 09-12-08 16:40

te ia dar nu are unde sa trimita asa ca scapi :) ( DIN CE AM AUZIT SI EU )

D o n n 09-12-08 16:58

pai stiu ca ma ia dar daia ziceam...:D ca nu are unde sa verifice cine sunt....:D

All times are GMT +2. The time now is 05:50.

- Copyright 2026 4Tuning