![]() |
Re: Camere/Radare fixe şi mobile din România, speedcams pentru iGO/MioMap/Garmin/etc.
Are cineva experienta update-ului cu fisierele speedcams recomandate pe forum, la un garmin xt mobile 4.10(60) instalat deja pe un nokia 6110 navigator ? Daca da, care sunt pasii de urmat in detaliu pentru a face acest lucru. Nu as vrea sa stric garminul actual care functioneaza in prezent ireprosabil. Multumesc
|
Re: Camere/Radare fixe şi mobile din România, speedcams pentru iGO/MioMap/Garmin/etc.
Da, si cand am trecut mi-a indicat clar un LIDAr. Ciudat este ca luni dupamasa am trecut iar si nu mi-a indicat nimic, deci probabil ca il testeaza inca. Oricum, maine trec iar prin zona si o sa va spun daca merge sau nu.
|
Dacă mai treci pe acolo încearcă să identifici locaţia camerei, adică să o vezi efectiv şi să-i reţii poziţia, poate vei putea să-i reproduci poziţia în Google Earth sau Google Maps şi ne poţi da şi nouă coordonatele ei.
Dacă ai putea să-i faci şi o poză camerei ar fi şi mai bine! |
Quote:
|
da.. super tare ala cu 500 la ora :lol:
mai e faza tare ca si pe mine m-au facut gaborii zicand ca aveam 86 si eu aveam 50 cu pilot automat si detector in parbriz! dar nah.. nu aveam chef de tribunale :) |
Din cate stiu eu http://rapidshare.com/files/143951186/EU_09_09_2008.txt este ultimul fisier pentru speedcams full europe.
[Luat de pe site-ul lui Riks] Dar puteti sa luati dupa technoplus si pdiromania fisierele,le puneti in folder-ul special de la gps,si isi face singur baza de date completa din toate fisierele puse acolo. |
Am facut un update pt. speedcams la garmin mobile xt instalat pe un nokia 6110 navigator. Multumiri celor care au postat aceste fisiere. Cum se pot personaliza diversele tipuri de speedcams, ca sa nu mai apara doar iconurile acelea de tip biluta care abia se vad pe ecran ?
|
LA insuratei aveti mare grija...desi nu e cine stie ce localitate se afla acolo 5 camere fixe..mare grija
|
Am facut un update pt. speedcams la garmin mobile xt instalat pe un nokia 6110 navigator. Multumiri celor care au postat aceste fisiere. Cum se pot personaliza diversele tipuri de speedcams, ca sa nu mai apara doar iconurile acelea de tip biluta care abia se vad pe ecran ?
|
Quote:
|
am inteles ca s-au mai montat camere fixe radar la ghimpati si valea plopilor in jud giurgiu.
drumul bucuresti alexandria. nu le-am vazut,dar am prieteni care confirma montarea lor de circa 2 saptamani. |
ceva functional in Ro pt tomtom 510 aveti?
|
o intrebare,imi cer scuze daca s`a mai pus ....cu numere de bulgaria ma ia radare fixe,camerele?
|
te ia dar nu are unde sa trimita asa ca scapi :) ( DIN CE AM AUZIT SI EU )
|
pai stiu ca ma ia dar daia ziceam...:D ca nu are unde sa verifice cine sunt....:D
|
| All times are GMT +2. The time now is 05:50. |
- Copyright 2026 4Tuning