re: E36 - Drift Car
Quote:
Originally Posted by liviu tex
(Post 3424351)
trage super bine,e potere frate dar ai bagat bani numa'n motor si estetic e varza!! te-am vazut ieri la vitantis si-n afara de motor nu mai ai nimic! pacat! arata bine cand ai luat-o... nu impresioneaza pe nimeni o masina inestetica care ''baga'' viteza! sper sa nu te superi si sa te ocupi putin si de partea estetica! bafta!!:sad:
|
frate ai dreptate,da gandeste-te ca bani sunt foarte putini,nu sunt baiat de bani gata,masina e facuta din banii pe care ii castig eu,si crede-ma ca nu sunt multi,si pe langa masina mai sunt si altele.nu vreau sa ma vait aici da zic asa ca sa intelegi cum sta treaba.pana la estetic sunt o gramada de bani care au intrat si intra in ea:suspensie,frana de mana,scaune...benzina,cauciucuri.+ ca nu m-am nascut invatat,am invatat sa ma dau cat de cat cu masina asta,si am mai lovit-o prin unele locuri.asta e,nici mie nu imi place cum arata,sincer,dar prefer sa mearga si dupa aceea sa ma ocup de exterior.si stai linistit ca nu ma supar,e parerea ta si esti liber sa o spui.
Inca ceva: Masina nu e de strada.e facuta numai pt ami face nebunia: DRIFT.
|