![]() |
Re: Masini de gagici
Quote:
|
cam da.... mai ales prietenul tau (nu mai stiu ce masina era)
Dar poate cu trecerea timpului se mai maturizeaza oamenii.... :) |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
ANM... n-am nimic cu tine, e posibil ca baietii sa isi fi iesit din fire fiindca nu erai primul care facea spectacol cand nu trebuia. 2 la mana... nu poti sa decizi care sunt cele mai bune femei la volan decat cand o sa mergi cu fiecare in parte. Pana atunci poti sa fi de parere ca iti place X sau Y... (sper ca ai inteles unde bat) ;)
|
interesant ce spui tu....si ai dreptate...sunt multe soferitze bune....chiar am intalnit o fata cu un megane 2 akm vreo 2 luni....m-am distrat vreo 20 min cu ea chiar mijto k avea sange-n ...dar vreau sa zic k unele chiar ies din titulatura de femeie la volan....cum esti tu...cum e mama si chiar tzin piept barbatilor...bine...n-ar avea rost sa spun k barbatii sunt buni la condus dar stii cum sta treaba...kte soferitze sunt....atatia barbati prosti la volan.....si crede-ma....SUNT O GROAZA!(NU SUNT GAY, dar nu doar o data am avut ocazia sa ma dau jos la semafor sa incep sa urlu de frica la boul kre are oglinziile k accesorii!)
|
Quote:
din ce in ce mai multe femei sunt pe asfalt zi de zi...ele peste 3-5 ani chiar ca vor fi incredibile.... ms frumos..asa sa fie!;) |
Quote:
EX : Sefa mea cu 4x4 al ei... nu merge pe zapada..: cauza... sotul...:rolleyes2 In schimb vad pe troiene o femeie cu un matiz.. se daduse jos fata ei ....cred ca avea 5 ani max..sa o ajute..sa o urneasca din zapada.. ,m-am dat jos am impins....Imi zice : sotul nu iese pe vremea asta :!: ... Ii zic sa nu cada plapuma de pe el...:lol: :lol: ... Asa ca ...sper sa fie incredibile chiar mai devreme ;) Toata stima si respectul.. pentru ele |
Parerea mea este ca cel mai bine ii sta unei gagici la volanul unui TT cabrio de generatie anterioara. Cel mai socant a fost cand am vazut o femeie la volanul unui.......roman cu remorca:shock:
|
sormea a primit un m6 la majorat... o experienta prea dura pt o fata care nu avea carnet... dupa carnet a urmat o zi cu m6 prin bucuresti, s-a linistit a lasat m6-le deoparte. acum conduce un 330xd si o face chiar respectabil.
parerea mea e ca asa cum sunt si barbati care conduc ca o cizma la fel de bine si femeile pot conduce foarte bine. |
Nu pot sa comentez nimic. :D
|
Quote:
|
Lincoln-ul de la mine de la semnatura cred ca merge perfect pentru femei:-P
|
| All times are GMT +2. The time now is 02:19. |
- Copyright 2026 4Tuning