Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea Daewoo (https://forum.4tuning.ro/111-masina-mea-daewoo.html)
-   -   Tico SL 2000 (https://forum.4tuning.ro/111-masina-mea-daewoo/5639-tico-sl-2000-a.html)

Antonyo20 01-12-06 10:38

Re: Daewoo Tico SL 2000

Astea care le am eu sunt cu gradatii visinii exact ca ale lui topser..adik foitzele alea!

ReLLaXX 20-12-06 14:06

Topser....mai da si tu un semn pe PM cand e nevoie. Nu pot sa ma uit tot timpul si pe-aici. Bafta! ;)

topser 20-12-06 18:08

ok , ms , n-am stiut...
numai bine ;)

mad_mario 20-12-06 21:58

10x da nu sunt in ton cu masina :(( si scuze lu topser k pt off topic

topser 05-01-07 17:13

3 Attachment(s)
Updates...de data asta pe partea de sunet...
un Amp. MacAudio MP2000 si un Sub. care e de ajuns ptr tico. de 250W

quick_5hifter 05-01-07 22:12

Quote:

Originally Posted by topser (Post 686288)
Updates...de data asta pe partea de sunet...
un Amp. MacAudio MP2000 si un Sub. care e de ajuns ptr tico. de 250W

De ce spui asta? :rolleyes2 Eu sunt de parere ca se poate si mai mult :rolleyes2

:lol: :lol: glumeam :flower: sa le stapanesti sanatos! si vreau sa le aud si eu...cand mai veniti pe la Constanta?

topser 06-01-07 10:42

pai ptr mine..e de ajuns :)
urmeaza un update la HU , dupa care ma opresc cu audio`ul...
la cta cred ca sambata viitoare !

quick_5hifter 06-01-07 22:21

Quote:

Originally Posted by topser (Post 687155)
pai ptr mine..e de ajuns :)
urmeaza un update la HU , dupa care ma opresc cu audio`ul...
la cta cred ca sambata viitoare !

cauta panasonic ca al meu, dar fara intrare iPod si fata motorizata, daca-ti place cum arata...e maxim 4 milioane la Real
las'ca-l vezi pe-al meu sambata, daca il montez pana atunci pe tico....

topser 07-01-07 12:20

vreau ceva calumea , ma gandeam la un Alpine.

quick_5hifter 07-01-07 18:36

hmmmmm...sa stii ca totusi si al meu e simpatic, in ciuda pretului de numai 7 milioane, are cam de toate: fata motorizata, 2 culori la afisaj (interschimbabile), telecomanda f. mica, 4 rca iesiri, 4x50w, 2 intrari auxiliar...si imi place si cum arata...plus ca functia TruBass chiar il face sa sune ca un alpine....sa vedem cat va rezista, abia atunci i se vede valoarea ;)
alpine-ul in schimb nu foloseste mosfet, si sa te vad eu cum il racesti cand se incinge :lol: poate mai bine mergi pe un pioneer, au niste modele frumusele si bune si accesibile la pret...
daca te vad cu sony, nu te mai cunosc cateva zile :-P

PS: Robert-TAU a avut niste surprize foarte neplacute cu MacAudio, in sensul ca amplificatorul se incingea si intra in protectie prea usor, iar subwooferul...i s-a spart literalmente! sper sa fi fost doar un caz nefericit, dar am auzit mai multi nemultumiti de macaudio...de ce n-ai dat si tu un telefon inainte? avea rellaxxx un subwoofer foarte bun, la pret bun, si in plus era si frumos cu draci...acum asta este, sper sa ai parte de ele fara nici un eveniment!

Leutzu_ 08-01-07 16:03

Subscriu si eu la partea cu "intrat amplificatorul in protectie"...acelasi model...culmea este ca tipului cauria i le-am vandut are un clio si lui nu i-au intrat deloc, insa este mai aerisit locul la el :D

lancetti 08-01-07 16:17

frumushika kiar...ai putea sa incerci ceva "clear" pt stopuri si faruri (parerea mea).

tico_rs 08-01-07 17:16

Nu te baga la pioneer, au obiceiul prost de a se supraincalzi, iar la tico e jale cu spatiul de racire care nu prea exista, si oricum se instaleaza greu din cauza aerotermei... Sa stii ca Sony nu e asa rau, dar daca vrei sa il folosesti pentru difuzoare (adica sa nu pui statie pe difuzoare...) mai bine mergi pe Clarion, au printre cele mai bune amplificatoare on-board...

topser 08-01-07 19:22

Baieti ma gandesc sa nu folosesc subul pt ca in portbagaj mai pun cate ceva ! Am vazut la Leutzu mare inghesuiala ! L-am luat pt ca a fost la oferta impreuna cu ampliful .
Daca intereseaza pe cineva spuneti!
De asemenea ma gandesc sa vand si JBL-urile si sa pun ceva adecvat pt amplif ! Voi ce ziceti?
Lancetti ,am stopuri si faruri clare ,cred ca nu ai observat ,farurile nu le-am montat anca vroiam sa fac angel eyes la ele dar nu cred ca este o idee buna,chiar din acest motiv le-am si demontat si daca tot am facut treaba asta le voi face si pe astea (clear) reglabile pt ca le lipsesc parghiile de actionare ale motoraselor
PS ampliful am de gand sa-l montez in lateral (in zona gemuletelor alea mici ) cat mai aerisit !:D

quick_5hifter 08-01-07 20:05

Quote:

Originally Posted by topser (Post 689774)
PS ampliful am de gand sa-l montez in lateral (in zona gemuletelor alea mici ) cat mai aerisit !:D

monteaza un cooler mic pe el - vorbesc serios! chiar da randament, iar curentul il obtii de la un incarcator de telefon pt masina

All times are GMT +2. The time now is 17:15.

- Copyright 2026 4Tuning