Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Tot ceea ce nu poate fi incadrat (https://forum.4tuning.ro/32-poate-incadrat.html)
-   -   <Mesaje tampite ,aiurea si inutile>Partea a-3-a (https://forum.4tuning.ro/32-poate-incadrat/5613-mesaje-tampite-inutile-partea-3-a.html)

Gabi 16-02-06 19:01

• Vānd māţă sport supraalimentată, stomac v12, urechi retrovizoare sport, coadă reglabilă pe īnălţime, tracţiune spate, pureci Sparco, paintjob unic, perlat (crem şi negru), faruri \"ochi de pisica\" albastre, suspensii cu gheare.

Preţ 5500 Euro, negociabil
Doar cine este interesat poate lua legătura cu mine pentru negocierea acestei bijuterii!!! :twisted:

aleks 19-02-06 02:21

Re:

Quote:

Originally Posted by \"ZoliaT_2\"
rog moderatoru sa stearga de acum incolo orice mesaj care nu are 4 randuri de scris coerent (sa faca masuratoarea fara iconite).

acest topic vrea sa dezvolte imaginatia umana .. nu sa o inhibe .. asa ca lasati oamenii care scriu mai mult de 4 randuri sa viseze si sa expuna si la altii visele lor .. iar pe ceilalti .. care nu leaga 4 randuri intre ele lasati-i sa citeasca

regula valabila din acest moment

asta inseamna ca ar trebui sa mai dispara un rand de posturi de pe aici, pentru ca, exceptandu-l pe ala al lui gabi ( si mai sus al lui speeder ) mai nimeni nu a scris cele 4 randuri necesare... care-i treaba cu voi, ati ramas fara imaginatie asa dintr-o data? sau vi s-a facut lene? nu de alta, dar am vazut ca pe alte to0picuri multi din cei care aici au postat 3 cuvinte au pus pe acolo juma' de pagina pentru o idee...
hai mai cu curaj putin :lol: :lol:

Psycho 19-02-06 03:00

shtii problema cu visele si astea e depashita .. intradevar toti avem vise .. dar .. un mare minus este situatzia materiala care ne trage in jos .. apoi mai este si birocratia si faptul k lumea nu are incredere in tineret .. peste tot pe unde te duci te intreba ai experientza .. pai de unde experientza daca nimeni

4 randuri

Psycho 19-02-06 03:04

nu te angajeaza .. de unde sa capetzi experienta .. stateam si ma gandeam .. cum ar fii sa fii copilul unui seic arab .. sau al lui Bill Gates .. sa ai bani sa nu shtii cati si sa`i poti intoarce cu lopata ..sa poti sa ai orice .. banii pot cumpara .. k sanatatea nu se poate cumpara .. si cine zice k banii nu aduk fericirea a mancat mult *** ... k bani aduc fericirea .. da .. dar odata cu banii vin si altele .. vin drogurile vin certurile vine bautura etc ... vin multe chestii ... si ce daca , daca banii sunt ochii dracului .. toti vrem sa avem , ... cum o fii sa ai tot ce vrei tuh ... sa nu`ti lipseasca nimik ... sa ai ce manca ..s a ai bani sa ieshi cu prietenii cand vrei tuh ... sa stai pui si simplu acasa .. si sa ai bani ...

+ restantza de mai sus

Psycho 19-02-06 03:09

apropo k mi`am adus aminte .. ma uitam la vh1 si aratau averile vedetelor .. si alea oamenilor in general bogatzi ..si zicea asa .. la bill gates .. k .. daca ar cheltuii 1000 de $ pe MINUT timp de 80 de ANI .. ar avea mai multi bani k 50 cent ,jenna jameson , j lo .. si ink nush cate vedete d`astea periculoase la un loc ... + k fiscu are calculator separat pe care tine averea lui bill gates ... sa poti sa ai tot ce iti doreshti .. masini , femei .. telefoane .. televizoare ... sa ai o lume la picioarele tale ... sau sa fii asa de tampit sa`ti faci propia ta insula + hotelul tau de 7 stele ... unicul de pe planeta .. :) ... prietenii shtiu de ce ... sa ai o parcare plina de mashini ..sa nu shtii cu care sa pleci ... oare e chiar asa de urat sa fii bogat ......... oare chiar e rau sa fii gates , becali , patriciu , columebeanu , sau vre`un seic ?! ... daca aveam banii lu gates o invitam pe jenna la o cina romantica cu mine .. si rupeam monotonia cu DELMA :)

Psycho 19-02-06 17:42

Re:

1 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by \"Gabi\"
  • Vānd māţă sport supraalimentată, stomac v12, urechi retrovizoare sport, coadă reglabilă pe īnălţime, tracţiune spate, pureci Sparco, paintjob unic, perlat (crem şi negru), faruri \"ochi de pisica\" albastre, suspensii cu gheare.

Preţ 5500 Euro, negociabil
Doar cine este interesat poate lua legătura cu mine pentru negocierea acestei bijuterii!!! :twisted:

opt sa iti ofer jantele astea pentru ea .. ce zici eshti deacord ...

mata mea e ink junoir nu`i supraalimentata

alex_maxx 19-02-06 23:24

in primul rand ::D:D: v-am sters mesajele care nu aveau 4 randuri ..fara a cita pe cineva de mai sus ...am lasat postul de mai sus al pui Psycho k omul e nebun nu ai cum sa te intelegi cu el :D :peace: man!

ANUNT!!....pleaca pisica :)) :))
...maine plec la munte :P am scapat de o sesiune a dracu de stresanta 5 exam si 2 proiecte ...si mai mult de atat am iesit cu bine fara restante :d ...si maine plec in vacanta la munte 4 zile asa k va rog sa va purtati k si cum as fi inca aici :D...pt k orkm o as ma intorc si nu vreau sa ma apuc sa sterg intr-o veselie topicuri asa ca....ce sa mai zic bafta si ne vedem pe internet :P

vreau sa ma dau cu placa sa vad cum e dk iese ceva de povestit ne auzim la topicul vacante de neuitat :D

Psycho 19-02-06 23:33

nu putem decat sa`ti uram mahmureala cat mai ushoara .. sa nu`ti rupi gatu cu placa .. ai mare grija k e belea ..s i ai grija la inca ceva .. vezi k pe serpentinele de la brashov sta garda pentru linie continua asa k nu te avanta sa o calci .. iti spun din propria experientza ... si ai iarashi grija la condus si de asemenea daca mergi cu mashina si posibilitatile materiale iti permit ia o pereche de cauciucuri de iarna .. nu o sa regretzi ...

si in restu numai bine , fir intins si vant din pupa ..

alex_maxx 05-03-06 22:18

Re: <Mesaje tampite ,aiurea si inutile>Partea a-3-a

vai de basca mea ...pana o sa ma obisnuiec cu noua fata a forumului cred k o sa tampesc momentan imi fug ochii in toate directiile si mie se pare totul ciudat :)) nu stiu unde sa ma uit mai repede hahaha ..ce senzatie ..voi c parere aveti ?

ZerO_CooL 05-03-06 22:33

E din ce in ce mai bine, cu cat inteleg mai mult aceasta fata a forumului, cu atat imi place mai mult. E mult pana te obisnuiesti cu ea, dar dupa aia e bine. Mie mi-a luat toata ziua si inca mai am cateva nelamuriri, dar eu zic ca a meritat asteptarea de o zi si mai ales munca depusa de Vali si Gratzian. E o schimbare din bine in si mai bine.

MaF|OtU 06-03-06 12:12

Mie imi place . E mai misto decat cel vechi si chiar imi face placere sa dau click-uri sa citesc tot ce e pe forum. Ma atrage mai mult infatisarea asta a forumului. Oricum eu sunt obisnuit cu vBulletin Version deoarece urmaresc un alt forum care arata la fel ca acesta.
Sper ca , cu aceasta schimbare sa se schimbe si comportamentul anumitor useri de aici :-) . Si ce imi place mult aici ca vad cine imi edita posturile , mai ales pe la Curse Oficiale:-) .

Mustang 06-03-06 12:27

categoric... din fericire vbulletin este deocamdata cel mai bun forum din lume la ora actuala. nota 10 pt baietii care s-au ocupat de el ...
e bine ca s-a pastrat totul intact ;)

orlando 08-03-06 22:38

Nu vreau sa fac atac la persoana ci am citit pe aici ce mai ziceti voi si am dat peste o semnatura a lui Mafiotu' care m-a deranjat...frate tu la 16 ani nu ar trebui sa zici nimic despre Sebastian...sa nu creada careva ca eu sunt acum protectorul lui dar am vaz ca si pe mess la fel si aici la fel...tu crezi ca el pune la suflet ce zic toti mucosi?
Sper sa nu va fi iritat asa rau dar sincer ce e cu campania asta anti LEGAL RACING?este normal ce face el ?

DJ77VLD 09-03-06 08:59

Cocalarul automobilist

Cunoscut în cartier pentru cel mai rezistent scotch de pe farurile maşinii, cocalarul automobilist este o întreagă enciclopedie auto & tuning. Neon, lunetă, lămpi de pozitie albastre, autocolante (BOSS, SONY, 2fast4u, Need4Speed). Transformă orice Oltcit model 1983 in vedeta grătarului de duminică de pe Străulesti. Deseori în treling, conduce sprijinit de tetiera scaunului din dreapta aruncînd priviri sfidătoare pe sub parasolarul 'sport' (cît jumatate din parbriz). Boxa trebuie să fie boxă şi din ea trebuie să se audă, în funţie de talentul cocalarului, manea, paraziţii sau house.

valib 09-03-06 16:56

bai....si cica ma contacteaza(de fapt imi trimite PM) unu Fiffi....cica lucreaza pt ceva firma germana, si ca vrea sa imi dea un chestionar(cica fac ceva survey) in legatura cu DACIA!!

care cum?

All times are GMT +2. The time now is 19:09.

- Copyright 2026 4Tuning