![]() |
Re:
4 Attachment(s)
Quote:
|
mai vrei unghiuri?:)))))))))))))))
|
1 Attachment(s)
:arrow:
|
Re:
Quote:
|
1 Attachment(s)
in graba
|
EvLSantOS: astept o varianta si de la tine...daca ai timp. Merci! :)
Sigur, uite chiar acum lucrez la masinutza ta , sper sa-ti placa .. da-mi ceva sfaturi daca e , cam cum ai vrea si ce ai vrea .... te salut , sant0s |
Re:
Quote:
JUST KIDDING nu-mi place cum a iesit ma :P si incercam si eu sa ma scot cumva :)) :P hai .. gata cu OT`u .. |
Re:
Quote:
nu .. nu-mi iese , decat s-o fac sa iasa urat .. mai bine n`o fac.. sry .. : / n-am stare de .. facut masini |
hai fratzilor nu va datzi batutzi ce dumnezeu am vaz masini lucrate bine de voi,doar unu stie sa faca asa ceva si ala nu are dispozitzia.........
|
Re:
Quote:
|
1 Attachment(s)
Uite seby: m-a provocat Sant0s :evil: :evil: :twisted: :twisted:
|
1 Attachment(s)
Mini tuning
|
hy
ma simt mindru,inafara de niste jante se pare ca nu prea am ce ii face sa arate mai bine:)
bai fratzilor dar m-atzi omorit cu aripioarele alea de pe stergator,de carbon arata chear bine iar scopul lor e de a devia aerul peste stergator mai ales la viteza,altfel tzi-ar dezlipi stergatoru de pe parbriz,cel putzin asa ar trebui:) |
pai , cam asa e ;)
inafara de jante , masina arata super bine , ma duc in oras un pic, ma intorc primu lucru care-l fac e sa-ti ofer o alta alternativa / la capitolul jante , vad ca i-a iesit mai bine domnului andrei ... :) si nu-i bine :P salut |
1 Attachment(s)
hai ca ti'am facut eu cate ceva pe la masina..., dar vezi ca atunci cand voi merge cu taxi si te voi nimeri pe tine, trebuie sa fie free... :D
p.s. te vad destul de des prin oras.. |
| All times are GMT +2. The time now is 21:48. |
- Copyright 2026 4Tuning