![]() |
Re: Masina mea : Opel Kadett Turbo
Quote:
|
Quote:
da , normal ca tractiunea 4x4 e mai buna decat o tractiune fata...dar ti-am zis ...e prea mare deranju , pentru mine e suficient asa cu tractiune fata...oricum placerea mea e sa bag picioru in masina din mers si sa patineze rotile ...imi place mie asa muuuulta putere sa nu pot sa o controlez...:):twisted::twisted: masina e ptr mine , nu e ptr curse... |
Quote:
filmuletul : https://www.youtube.com/watch?v=W6wwKkrmTtI Quote:
daca era pentru curse , drifturi s.a.m.d ... era necesar un 4x4 ...cred... dupa cum am spus .. voi stiti mai bine :D |
Quote:
|
Dany....uite ca nu sunt chiar atat de rau.....
Arunca un ochi aici http://www.mk1oc.com/forum/viewtopic...r=asc&start=15 Mecanic sunt exact si la fel si ideea de a construi e foarte simpla mai ales ca tu ai deja rollcage........ |
Quote:
da serifule, dar eu nu ma mai apuc de mantocarii din astea cu taiat, suduri si asa mai departe...m-am cam saturat... vad ca ai ramas tot la vechea dragoste ....ce dracu mai cauti pe site-urile astea?? sau sunt din arhiva veche!??! |
Frate....sunt un fel de fosta virgina......''Prima dragoste si noapte de amor nu se uita niciodata''!!!!!
|
U_TUNING : ala ii kadett-ul tau ?!? :D .... foarte tare :D
|
Quote:
|
:D ... ii misto ... si am vazut ca ii in anglia :D d'asta am intrebat :D
|
englezii sunt cei mai trasniti in materie de tuning , imi place de ei....
u tuning si-a luat masina din anglia...retardatu :)) |
Jantele Rh le vinzi cumva? daca da la ce pret?? ai o masina de invidiat...respect!
|
jantele rh la vand la 500 , rh-urile TURBO fara buza.
|
astazi mi-am comandat buzele pentru rh-ri de 10 j...sper sa fie ok si sa nu atinga...trebuie sa le astept 2 saptamani...zice neamtu...si sa cumpar si cauciucuri....alti bani , alta distractie.;)
|
Astepti dar si cand vin.Nota 10 :)
|
| All times are GMT +2. The time now is 07:02. |
- Copyright 2026 4Tuning