![]() |
Re: unu care se lauda cu loganu !
pe langa chip am umblat la wastegate, atat si nimic mai mult.
din contra, am pus pe ea izolatie fonica, usi, portbagaj, plafon, bod pedalier si in spate la bord, nimic bun ca sa imbunatatesc performanta. oricum, eu ma consider un om corect si nu fac chestii dinastea fara sa precizez. chiar si timpul cu gtech-ul din poza e posibil sa nu fie real, s-a desprins o ventuza de la gtech chiar peaproape de 100km/h. in plus, urmatoarele 4 incercari eram foarte aproape de 12secunde :P cam dau vina pe ambreiaj, la fiecare test tot mai rau era timpul :( |
eu mi-am instala pe iphone un programel: pocket dyno, e destul de aproape de adevar!, mi-a dat 0-100 : 9.3 secunde ( iar in date tehnice scrie 9.2 ), iar la cai putere mi-a zis ca am 151cp si defapt am 140-138 in cartea tehnica.
Morala e ca singurul loc unde poti afla date reale este pe un adevarat stand de dyno. |
caii se afla pe dyno ... restu sunt niste aproximari pe care le poti fenta usor din greutatea masinii ... coeficient aerodinamic etc...
gtech functioneaza pe baza de senzor accelerometric... referitor la clio si opel...eram cu el cand am testat :)) |
| All times are GMT +2. The time now is 17:57. |
- Copyright 2026 4Tuning