![]() |
cielo vs logan
MagnuM potzi sa itzi spun sincer ca nu am bani de una noua shi tocmai de aia kiar mi-am luat una second shi sunt mai mult decat multzumit de ea ... seria 3 a fost un simplu exemplu ... nu sufar de boala bmw pe care vad ca o au multzi romani ... imi place foarte mult intradevar ursuletzu care kiar daca are o varsta yo zic ca se descurca inca f bine ... iar referitor la logan shi cielo kiar nu imi place nici una dintre ele ... singura kestie care ma incantat la logan a fost spatziul din interior! Nota 10 pt B12ZMD!
|
Felcitari pt masina...Nu mi-a placut k esti foarte impotriva cielo si lagon... dk esti nu kred k ar fi trebuit sa mai postezi... nu te supara pe mine... nici eu nu postez acolo unde nu-mi place subiectul sau masina despre kre se discuta...NIci mie nu prea imi plac dar trebuie apreciate calitatile lor si recunoaste k sunt... desi Cielo este destul de invechit iar logan nu este cea mai sexy si sport masina....
|
cielo vs logan
yo prin postul meu nu am vrut decat sa imi exprim parerea mea ... nu m`am gandit ca o sa fie lumea asha revoltata ... este o parere personala pe care mi`am formato din anumite considerente ... acuma fiecare cu parerea lui cum mie nu cred ca ar putea sa mi`o skimbe cineva nici nu incerc sa conving pe nimeni sa fie de acord cu mine
|
Re:
Quote:
dar nu poti convinge pe nimeni pana nu pun mana pe volan si nu vad si ei cum sta treaba... |
Am fost cu Cielo, imi place masina cum arata in exterior, interiorul mi se pare mult mai comod la Logan, iar de motor si comportare prefer logan.
Am un 1.6 Ambtion full option la 9000 EU, sunt super multumit, nu scartaie nimica in portbagaj, motorul nu ma lasa ( deja are 22.000 km ), nu am schimbat nimica la ea...motorul trage bine, sprintul e super ok daca stii cum sa il conduci, totul depinde de sofer...in curba la 100 - 110 km / h sta foarte bine. Multumit, Dar si Cielo e super ok. P.S.La logan nu prea pot sa ii spui dacie.70 % renault 30 % made in Romania.Cam asa cred ca sunt procentele din punctul meu de vedere... |
Mah...eu aud parerile voastre despre masinile altora dar nu aud parerile propietarilor.
Sa-si dea cu opinia propietarii, eu le-as urma sfatul lor mai mult decat sfatul celor care sunt \"stiu logan si e proasta, am condus o data logan si nu merge bine, cielo nu e bun deloc, e vechi, nu-mi place, e mica, e mare\" Sa posteze doar beneficiarii masinilor care se afla in discutie. Din cate am intelesc din post-urile anterioare cielo-ul e masina foarte buna la pretul de-l are, dar totusi, e masina cam veche... Loganul e noua dar nu sunt de acord cu **ru de-l are...si-au batut joc de ea... Eu as vrea sa-mi cumpar un Logan in primavara...bani de alta masina nu am si nici nu ma pricep ca sa-mi iau una second hand straina ( am auzit ca la 9 mii de euro iti iei masina straina super buna). daca aveti sugestii referitoare la achizitionarea unei masini second si la ce sa fiu atent cand o cumpar... va rog nu va fie rusine si spuneti-mi. Sunt n00b in ale masinilor. :D Un prieten si-o luat un Logan si el zice ca e foarte multumit de ea, e mai buna decat cielo-ul, comfortabila, foarte buna dpdvd al raportului pret/calitate.Singura buba pe care o am cu loganul sunt piesele fabricate in turcia. Imi bp in turci si-n lucrurile facute de ei...tot ce am avut turcesc nu a fost durabil si imi e sa nu patesc acelasi lucru cu Loganul. + ca francezii sunt foarte nesimtiti... firma producatoare de masini foarte respectabila isi lasa autoturismele pe mana turceasca...ne cam jignesc dar asta e..romania si puterea de cumparare a leului :D. |
Urban_Racing, Race ATENTIE LA LIMBAJ!!!
Aspetptati-va la pedepse! Incercati sa dezbateti subiectul fara jigniri si atacuri! ps: Race nu esti la prima abaterie din punctul asta de vedere! |
apreciem interventia rosonic :wink:
so, totusi, cat consuma in regim urban si cu schimbari normale ( adik pana in 4.500 ) un logan de 1.6? |
10%!!!
Am vreo 4 prieteni care au Loganuri toti mi-au spus acelasi lucru!!! |
cielo vs. dacia
1 Attachment(s)
bah degeaba cielo este masina.. in comparatie cu dacia logan.. ink nu sthim nimik despre ea.. s-a fabricat in 2004 si momentan suntem in 2005 deci nu stim ce se poate intampla cu logan peste 2-3 ani dak vor fi la fel e bune etc.
merg pe cielo... e mai reusit... |
si ce cauta poza cu ursul asta aici?
|
Sa ne arate ca e mai tare ursul in comparatie ci cielo & logan :lol: :lol: :lol:
Anyway...designul la logan lasa de dorit, parca e cotetz umblator; dar are un plus fata de cielo la tehnologie si dotari...vom vedea cum se va comporta loganul in timp ca fiabliltate... |
Re:
Quote:
NU TE MAI DA TU DESTEPT, LASA OAMENI CA UNI STIU MAI MULT CA TINE, CHIAR DACA NU AU PERMIS DE CONDUCERE. |
Re:
Quote:
FIABILITATEA LA LOGAN E COMPROMISA DIN START, DAR POATE ACUM CU DIESELUL S-AU MAI DESTEPTAT. |
am avut 2 cielo, am logan si deocamdata nu se simte diferenta.dupa parerea mea loganul se infige mai tare dar cielo arata mai bine.cielo consuma in jur de 7% iar loganul in jur de 8% (motor 1,6). pentru cineva care are de ales intre logan si cielo...cred ca va fi o decizie destul de complicata
|
| All times are GMT +2. The time now is 08:22. |
- Copyright 2026 4Tuning