![]() |
Re: Accidente in Neamt
7 Attachment(s)
Poze... cel din solenza este unul dintre pr mei... bine ca a scapat
|
Quote:
|
7 Attachment(s)
Alte poze... a 2-a zi ... la expertiza pt. casco... din pacate solenza e data ca dauna totala... loganul se poate repara
|
o mare parte din astia care vin de afara cu masini ...is cam cretini de felu lor...stau in strainatate cativa ani ..muncesc de le sar capacele...isi strang bani de o masina(inloc sa`si faca si ei o casa cva) vin in tara..cu figuri...beau k desteptii..se urca la volan si fac figuri prin trafic...si in cazuri nefericite..accidente de genul celui prezentat mai sus! ce sa mai... mor kn vad faze din astea...in concluzie..: UNDE NU`I CAP..VAI DE PICIOARE..:rolleyes2
|
nasoala treaba :(
|
4 Attachment(s)
Accident la piata din darmanesti !
|
Quote:
|
probabil ca era beat sau a atipit o secund..ar f fost de ajuns..oricum..e ca in filmele cu prosti..
|
1 Attachment(s)
Quote:
eu cred k a intrat cu viteza in curba... si venea unu din contrasens ...si decat sa intre frontal in ala.. s`a urcat pe trotuar respectiv pe pilonii aia ...zic si eu..dar nu cred k `i asa k totusi mai era si caddy`le ala tuflit .... oricum e tuflit urat rau..e varza pe dedesubt :rolleyes2 |
De vreo 2 zile e aici in piatza catarat pe pilonii aia ;)
|
Din cate observ eu acolo e in curba aia... probabil o uitat de ea :D
|
Quote:
|
vai de capu meu .... da o reusit s-o tranteasc bn ...nu o glumit !!!:D
|
fereste`ne de acesti "soferi"
|
6 Attachment(s)
accident pe Str. Fermelor :Attachment 504630
Attachment 504631 Attachment 504632 Attachment 504633 Attachment 504634 Attachment 504635 |
| All times are GMT +2. The time now is 06:58. |
- Copyright 2026 4Tuning