![]() |
Re: Honda Crx DelSol, 1.6 Vtec, 125 cp---prima mea masina
Multumesc...si tie la fel, poate ne vedem la ceva intalniri, poate la mare, ca noi ne cunoastem asa intre noi cat de cat...vb de Hondari.
Deci, prima e distributie care tb schimbata, asta daca ai ceva bani disponibili si vrei sa tii masina, adica sunt 3 curele, daca ai aer sunt 4, neaparat si pompa de apa (o sa intelegi de ce, dupa ce desfaci capacul de la ditributie), si rola intantinzatoare...binenteles de consumabile nu mai aduc vorba...alea tb neaparat. Si poate pui si tu niste poze pe forum, poti sa-ti faci un thread separat daca vrei, unde sa-ti prezinti achizitia...ca unul sunt curios...;) |
doggz, de un an jumate imi doresc masina asta... asa ca nu o s-o vand prea curand... o sa ii dau numai ce e mai bun si nu o sa ma zgarcesc la bani cu ea... pentru ca vreau sa stiu ca merge foarte bine... o sa revin cu mai multe detalii intr-un topic separat... nu are sens sa scriu aici la tine
|
pompa de apa e angrenata de cureaua de distributie iar o masina care a stat mult timp e posibil sa rugineasca paletii pompei de apa (in interiorul motorului) si daca se gripeaza , gripeaza la randul ei si cureaua de distributie care e inevitabil sa se rupa ...
Eu unul sunt patit. Eu mergeam foarte incet pentru ca suspectam care e problema si drept urmare (la faptul ca mergeam incet) a trebuit sa schimb doar cureaua in urma acestei intamplari, in schimb, daca ti se rupe pe la 6500 rpm ... mai schimbi si cateva supape pe langa curea :) |
oki doki. e bine de stiut cu pompa de apa. la mine oricum e in plan sa o schimb odata cu distributia.
|
Quote:
|
am facut post cu Foxy :)
|
Ai trecut azi pe la 21:30 prin fata politehnicii?
Daca da, superba masina ta, cel putin de pe pod.:-P |
Dap, thanks, mergeam incet, nu ? veneam de la fotbal si aveam piciorul scrantit...:cry:
|
Mai bine ca mergeai incet, si asa nu prea am vazut-o. :-P
Nasol cu piciorul, gandeste pozitiv, o sa consumi mai putina benzina acum. :lol: |
"Piciorul scrantit", de fapt era ruptura de tendon Ahilian, asa sunt acasa in ghips, si o luna jumate numai ma vad cu scumpa mea Honda...
|
ai nevoie de sofer???:Dimi pare nespus de rau pt piciorul tau, asta patzesc microbistii in general, dar, ai nevoie de sofer?:D
|
Poi shi ce faci ma acum...tre sa venim la tine cu flori cu alea..alea...cu o ciocolata....sa semnam pe gips :))
|
la ce sa-i ducem flori ma ca n-a nascut:lol:eventual ne ducem cu o sticla de whiskey, pe care evident o bem tot noi:lol::lol::lol:
|
"Ti-am adus o sticla de wiskey....vrei si tu o gura?"
|
Aaaa...multumesc baieti, ce draguti...:lol:, din pacate nici sa beau n-am voie...incerc sa ma adaptez, e un fel de vacanta la domiciliu de vreo luna jumate'...hmmm, si voi vorbiti de masini, si soarele straluceste afara, terase...mare...greu, greu...da' trece repede ;)
|
| All times are GMT +2. The time now is 04:44. |
- Copyright 2026 4Tuning