![]() |
Re: Honda Del Sol `93
Le-am luat la 500NZD (250 euro) cu cauciucuri noi si nu erau decat un pic zgariate dar destul de greu de observat. Si sunt extrem de usoare chiar daca nu par.
Jentile arata oribile in poza aia. Dar pe masina cand o vedeai erau super. Stiu asta pt ca erau pe EF-ul unui prieten care le-a vandut pt ca aratau nasol pe masina lui. Sincer sunte-ti primii care au spus ca-s urate. Zoom am avut integra ca a lui yula insa 1.6 non-vtec. Misto de tot masina. Momentan e bun Prelude. @ F@n318: Am nevoie de volan pe dreapta.... :) Altfel sunt eu ala ciudatu' |
e bun pretu de 250 de euro :) oricum parerea mea ca pe negru dau mai bine :P
|
Da, si mie imi plac cum dau pe negru 8)
Cu pretul depinde de la cine le iei si cat habar au despre ele. Un priten de-al meu a luat un set cu 100€ si l-a montat pe CRX, cel care le-a vandut habar nu avea despre ele si le-a vandut ca nu ii placeau :-) Acum omul meu a primit oferte de 800€ si a zis ca nu le vinde.... |
100 € ... si mai mare pomana :))
|
Quote:
|
Quote:
|
parca sunt altfel alea negre.....o idee mai mistho.....dar in schimb imi plac foarte mult alea albe......originale de Integra........
|
fff frumoasa masinutza..sa o stapanesti sanatos ;)
|
3 Attachment(s)
Suparare mare.....
------------------------------------------------ Attachment 518086 Attachment 518087 Attachment 518088 |
Ouch man :sad: ce s-a intamplat? si numai ce ai vopsit-o si ai pus faruri noi https://i241.photobucket.com/albums/f...s/icon_no2.gif
|
Pare rau prietene...... nasol de tot. Plateste asigurarea ceva?
|
Asta e....nu plateshte asigurarea ca eu am fost vinovat....l-am ferit pe unu ca mi-a taiat calea.....shi am intrat in unu care nu avea nici-o treaba....mergea regulamentar....omu nu avea nimik la mashina nu amintzeles chestia asta....dar in fine....sper sa o fac pana de 1 mai....
|
Stiu cum e ca am patit-o si eu. Lasa ca se indreapta, bine ca nu a fost mai rau
|
nasol ... da lasa ca se indreapta si vorba lu' yulasino ... bine ca nu a fost mai rau !
|
eram sigur ca asigurarea nu plateste...asta e.... bn ca nu a fost mai rau...
|
| All times are GMT +2. The time now is 14:55. |
- Copyright 2026 4Tuning