![]() |
Re: Poze cu masinile din Oradea....
haidetzi s-o lasam mai moale cu tabla shi alea,de ex. la gti -u lu' sandu aproape ca nu i se deschid usile din spate cand ii da in goarna,iar loganu' lu' ocsike nu vibreaza numai putin.iar pentru Andre3y- POATE CA PE LA ARAD NU SE VAND NUMAI VAGOANE PE POST DE LOGAN,EU NU AM VAZUT NICI UNUL PANA ACUMA!
|
Quote:
|
Quote:
bolond vagy!!!!ezek kolkok!!!!ocsi foloseste un cd kenwood care nu are preuri bune..de ex cand am bagat basu si un pioneer cu 4 v pe iesire sa nu iti spun ce scandal era in el!!!:) |
asa da!
te cred sandule! |
Quote:
pai stiu io ce zic!!!:):):) |
Quote:
|
Quote:
|
urmeaza!:):):):)
|
Mai Sandu , cand vin astia sa-ti asfalteze poate iti dau un pic de bitum , ia da-le o palinca iti umple Loganul cu bitum de ii va curge si pe geamuri
|
Quote:
acuma de faza cu foliile a trecut sa i le curg si pe geamuri!!!:):):):):)dar e buna idea in rest...problema mea e ca atrunci cand voi avea asfalt ma voi imbata!!! |
Lasa ca daca vrei sa te imbeti cu aia de la Drumuri Orasenesti sigur vei gasi in echipa de asfaltare companie la baute!
|
stiti ce asi vrea sa vad eu odata. Macar in Romania nu ca in Oradea. Un Ford Mustang GT 500 modelu asta care o aparut acuma. ( 500 CP, motor de 5.4, V8, Supercharger ) :X:X:X carutza viselor mele. Si numa 600.000$ costa :))))) ( poate ii offtopic dar nua .. altundeva chiar nu aveam unde scrie :D )
|
3 Attachment(s)
Iata azi am facut o alta masina cu spoilerele ce am adus de la Rieger originale clientului proiect realizat impreuna cu Sandu de la Sound Identity
|
Revenim in curand cu poze imediat ce va fi vopsita
|
ii frumoasa,sa ai parte de multe altele,in continuare!
|
| All times are GMT +2. The time now is 18:57. |
- Copyright 2026 4Tuning