![]() |
Re: Br 40 Yul
stiu stiu....hai poate ne intalnim sambata asta da sa fim cat mai multi...si mergem pe acolo...:twisted::twisted:sa vedem ce o sa iasa
apropo o cam dam in off... |
vin si eu in week-end ma primiti :)
|
Quote:
|
Pai,cine are masina vine,cine nu..sta si repara pe la garaje..:rolleyes2:-)
|
Numai posesorii de Dacia pot veni? :D
|
Dacia TS
Super dacie...cu bun gust..nu sorocova ca altele cu prelungiri eleroane...accesorii dalea de K*t din plasti e bn ca nu ai impopotonat-o super..poate imi lasi si mie un pm cu id tau multumesc !:shock:
|
tygi: dak vii de la BV poti sa vii!:D
lasa nenea bogda, cand o sa vii tu cu "Dac-Gordiniul":D tau o sa ne lasi masca pe toti!!! snapy: poti sa vii si tu, nu e nici o problema! insane: ms pt aprecieri, dak vii la noi in br sa vezi kte dacii sunt sotite tuningului din piatza rusilor ramai masca!!! |
am decis SIRIUS ITI DAU LA SCHIMB PRESTIGE-UL MEU :lol:
|
Quote:
NU:D:D |
Hai ca vin si eu la intalnire , chiar daca nu ma primitii ca nu am marca autorizata de masina, eu vin cu japca :)) :P ... oricum sambata asta si sambata viitoare vin cu volvo , si pe urma sper sa vin si eu cu masina powered by carburator :D.
|
Quote:
|
Mai,ma faceti tare curios..doar sa am treaba la garaj cu Dacioara mea ca sa nu vin si eu la intalnire sambata..:-)
|
Quote:
dak e sa dau masina o dau pe orice alta masina care are GTI FSI OPC GTS FR RSX RS langa denumire!:D:D:D |
Quote:
|
bat pariu ca ai da-o pe un olcit=))))....glumeam
ntz ntz ce naiba ma, nu stii sa mai faci poze?:-w |
| All times are GMT +2. The time now is 15:18. |
- Copyright 2026 4Tuning