![]() |
3 Attachment(s)
Un mare norocos si nascar
|
accidentele din nascar sunt cu adevarat spectaculoase ..
si este I data cand vad ca si-au tras oamenii elicopter pe peticul acela de oval .... ntz ntz .... |
2 Attachment(s)
Daca zici tu...
Clar vina soferului/soferitei...motoristul era destul de aproape si nici n-avea cine stie ce viteza...sa-l f** pe ala de la volan! |
2 Attachment(s)
...
|
1 Attachment(s)
ce muzica sa asculti atunci cand conduci...dar accidentele sunt mai interesante...
|
3 Attachment(s)
O eroare de pilotaj...doua jeep-uri pe la araboi (se vede cum unul iese pe geam) si un montaj marpha...
|
2 Attachment(s)
Marpha
|
Fratilor ultimul a fost criminal :) Oricum e bine ca discutam si din astea k altfel ... nu stiu ce s-ar intampla cu nevoia de viteza pe care o am ! Asa o mai domolesc un pic !
|
1 Attachment(s)
Mda...asa e!
|
1 Attachment(s)
Asta e meserias...si nu prea, jenant sa faci asa drifturi marpha dar sa fi de 2 ori gata gata sa intri in multime...s-o lovesti...bleah!
Si un elicopter...se vede cum unul din soldati a sarit...dar se pare ca n-a fost prea inspirat. http://www.boreme.com/boreme/funny-2...landing-p1.php |
astia sunt adevaratii meseriasi care reusesc asa ceva cu masini de 100 E sau 1000 gen bimere ..... :wink:
|
1 Attachment(s)
Eu zic ca e mai greu cu ceva mai scump (si mai greu) decat o lada care are, probabil, in jur de 900Kg, iar motorul e preparat, cat de cat...
Trabant versus camion...misto faza cu motorul |
1 Attachment(s)
Saraca masina...o fi patit ceva?
|
cu siguranta nu :lol: :lol: :lol: :roll:
|
1 Attachment(s)
Deci...PURTATI NAIBII CENTURA!!!
P.S. Daca ati mancat ceva inainte, mai bine nu va uitati, e HORROR in toata regula!!!!!!!!!!! |
| All times are GMT +2. The time now is 04:04. |
- Copyright 2026 4Tuning