![]() |
Re: Cielo lowrider B43AHA
De vanzare !!!
|
Serbane sterge postul cu De Vanzare. Ca ai mai vrut odata so vinzi si nai vanduto,no vinde nici acum.....
|
3 Attachment(s)
Masina a mai primit si ......
|
Frumos.....asteptam si cu scaunele din fata, iar presurile chiar prind foarte bine....Din nou: frumos si cu gust.
|
OOOO pele ...frumos serbane .
|
niste preturi nu ne oferi si noua?
|
Preturi pt ce ?
|
cat te`a costat tapiseria si presurile?(care sunt super apropo)
|
Nu cred ca a inlocuit doar tapiseria, ci scaunele cu totul..
sau gresesc Serban?? |
Presurile au ajuns 70euro cu tot cu transport din Germania pe comanda.
Bancheta a ramas pe pozitie(ca nu se potrivea cealalta) , iar scaunele sunt recaro dupa o ascona c coupe GT. (am cumparat pielea naturala dintr-un loc, materialul de pe sezut din alt loc si manopera separat , cam pe la 600-650E toata afacerea) |
Re: Cielo lowrider - B43AHA
Uppppppp
|
s anu-mi zici ca tot mai vrei s avinzi masina asta?
atata munca, atata timp si pasiune , nu mai zic d ebani investiti........... |
Vreau sa trec la urmatorul nivel. Surprize surprize.
|
Offf cat de repede te razgandesti...pacat ca tot vrei s-o vinzi. Oricum frumoasa masina, interiorul e pur si simplu bestial, masina asta a iesit asa de bine din mainile tale ca fac pariu ca daca vroia sa cineva s-o faca din fabrica asa si tot nu reusea. Eu cred ca totusi nu o s-o vinzi (din doua motive pe care ti le voi spune sambata) dar bafta la vanzare oricum.
|
sper sa nu mi`o iei in nume de rau...dar nu o sa o poti vinde pentru ca e logic ca tu vrei un pret frumos pe ea ca sa recuperezi ce ai bagat in ea....eu am fost in targ si cielo din 97-98 nu se da nici pe 2000 euro...un cielo alb cu ac si gpl omologat,dar care avea suspensia varza,1200 euro...alb la fel ca al meu..
din partea ema bafta mare si pser sa o dai cat mai repede ca sa iti pui in practica ideile ! |
| All times are GMT +2. The time now is 23:09. |
- Copyright 2026 4Tuning