![]() |
re: Top speed indicat de bord pe Dacia (posibile erori, fară limită de km)
Quote:
|
looooool :))
ontopic: eu m-am dus 175km/h cu a mea. |
Quote:
|
sa mor daca nu ii mai dau o data cu riscu sai sara pistoanele ca ia dat un tov atunci de la big berceni pana la vatra luminoasa si asa a fost ca ce dreq doar nu spun povesti o sa i fac curand proba si o sa si filmez. daca am gresit cu ceva sorry dar eu asa am vazut eu can am conduso pe strada la mine va spun ca eram cu a 2 la 5900rpm si aveam putin peste 60km/h acu daca era in a 4 soryy dar eu stiu ca am vazut a 3
|
A 2-a 60?:))putin fratele meu, daca e si pe carburatie...
|
eu am luat 80 in a 2-a la 5000rpm faceam intrecere cu un logan
in 2 -a stateam unu langa altu...dar gagiu a schimbat mai repede a 3-a si eu am dus a 2-a pana la 5000(adik 80km) si knd iam dat a 3-a iam zis pa :)) sa moara gagiu dadea flash...dar de unde.... sa nu mai zicem k era "tunat" loganu :lol::lol::lol: l-am facut de ras prin orash :lol: ps: dacia 1.4 din '95 dar masina mere stas a fost a unui mos si a avut fff mare grija de ea:rolleyes2 |
baaaaaaaaaaaaa, treziti-va din somn.. ala ca fugea cu 120, era intr-a 3-a.. si i-a dat a 2-a... si nu stiu ce a mai facut.. astalaltu ca a facut el logan cu dacia lui din 95, si intr-o poveste de pe pagina anterioara povestea cum ia maxim 140.. va dati singuri de gol... parca noi am fii crescut in pom...
|
Quote:
si faza cu 2-a app 80 am mai intrebat si e posibil ...si o sa va aduc si video si ce mai vrei si at sa va dak mai zici ceva... |
o dacie nemodificata la motor..nu trece in treapta a 5 de 3500-4000 rpm ;)
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
supernova...170km/h...Cu 1 viteza iam dat cel mai mult 50km/h (undeva in jur de 6000RPM,a 2a 80km/h undeva la 5500RPM,a 3a 120km/h undeva tot la 6000RPM,a 4a 160km/h undeva la 5500km/h,i max 170km/h ku a5a undeva la 4700-4800RPM se vede si in poza...mai mergea pan pe la 180 dar numai aveam loc unde sai dau...dar daca ne gandim k,kilometraju are o eroare de vreo 10-15km la dacii mai ales la acea viteza..se ajunge undeva p la 150...:(
|
Quote:
|
@ZeXx, cumetre e usor sa vorbesti urat pe net, nu ? De la 5000 de ture, ai scazut la 4000,4500, ca nu vedeai bine. Nu vezi cum te dai de gol ? deci lasa-ne cu povesti ca ai facut tu loganul, cand tu povestesti de viteze maxime atinse 140.. deci........
|
:))... deci eu daca zic ca golanu' meu cu motor de 1,4 a luat 160km/h cu 4 persoane in masina si mai mult deja gemea? Sau ca sa fiu crezut tre sa mai bag ceva de la mine? Hai sa bag: cre' ca mai ducea pan' la 190-200 asa... ca talpa mai aveam destula... doar am 46 la picior :p
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 07:03. |
- Copyright 2026 4Tuning