Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   NoSpeedLimit Romania Club (https://forum.4tuning.ro/99-nospeedlimit-romania-club.html)
-   -   Un Alt Prieten sa Stins ...GAM-ul (R5 GTT) (https://forum.4tuning.ro/99-nospeedlimit-romania-club/48497-prieten-stins-gam-r5-gtt.html)

Cypy... 17-08-07 02:43

Re: Un Alt Prieten sa Stins ...GAM-ul (R5 GTT)

DUMNEZEU SA-l ODIHNEASCA-N PACE

bogdan_kwx 18-08-07 00:05

Quote:

Originally Posted by Lucian (Post 1049824)
Frate scuza-ma . Dar asta e cel mai aberant post ... mic "mormant" si sa te iei la intrecere cu ingerii ... Frate ... eu aseara trebuia sa mai sterg din contactele din agenda pt a putea copia sim-ul. Si am ajuns la ... GAM . S-a zburlit parul pe mine ... si crede-ma ca e o senzatie extrem de ciudata sa ... nu mai fie util nr lui pt ca nu mai e printre noi. Rog cei care scriu aici fara nici un sentiment sa nu o mai faca . Voi nu intelegeti ca exista o comunitate in afara forumului ? Unde oamenii chiar se cunosc , se respecta si in cazuri de genul asta ... sufera ? Nu mai faceti posturi in care va declarati tot felul de sentimente care nu exista. Nu mai dati voi sfaturi cum sa mearga oamenii pe motoare . Va rog ... cei care nu l-au cunoscut pe Mihai ... nu mai postati aici !

da Lucian si eu am patit acelas lucru de Sfinta Maria .cautam in agenda pe cine sa felicit la litera m si acolo era numarul lui Mihaita dar ....a ramas acolo nu l-a sters si nu o sa il stearga nimeni

energizer 20-08-07 00:02

RIP MIHAI
orice as spune acum e de prisos,
il stiu de 7 ani, nu am fost in tara in acele zile iar acu stau in fata calculatorului si plang citind acest topic.

maine ma duc sa-i aprind o lumanare.

Cypy... 20-08-07 00:44

------------------------------------------------

pHlow 20-08-07 01:18

Quote:

Originally Posted by Cypy_Pesac (Post 1055017)
aprinde una si din parte mea te rog:cry: :sad:

u mai faci mult misto pe aici? in goana ta dupa posturi spui multe aberatii. daca nu ai nicio treaba cu acest om, care nu mai este printre noi, macar abtine-te de la a mai te baga in seama. vrei sa aprinzi o lumanare pt el, foarte bine..du-te la biserica si fa-o.asta daca stii pt cine faci asta...
nu e ca la paine.. cumpara-mi si mie una ca n-am timp si daca tot te duci tu sa cumperi....
e rusinos sa simulezi durerea. Imi pare rau ca fac OT pe thread-ul asta. Acest post este dedicat tuturor celor care posteaza doar pt a mai acumula posturi. Inca odata, odihneste-te in pace mihai. Nimeni nu merita sa moara atat de tanar,mai ales un om care mai avea atatea sa spuna..

Cypy... 20-08-07 01:25

------------------------------------------

WhiteRaven 08-09-07 17:30

R.I.P.
dreq.. si cand ma gandesc ca am avut oferta un gsx-r 750 s-rad... mi se face rau.

bogdan_kwx 31-08-08 17:22

Dupa cum putini isi aduc aminte s-a implinit un an si de la disparitia celui ce a fost Mihaita zis GAM .Se pare ca lumea a uitat aceasta disparitie sincer nu ma asteptam sa nu fie adus in atentie in luna august cind s-a implinit un an. cum nici atunci nu eram acasa , nici acum nu sint dar cind voi veni voi merge cu siguranta la cimitir pentru a aprinde o luminare si a ma ruga pentru el si pentru altii aflati in aceeasi situatie.
Dupa parerea mea acest baiat merita sa aiba o foto permanenta pe pagina de start a 4 tuning dar se pare ca ata va ramine numai la stadiu e dorinta.
Mihai, de acolo de sus ne vezi pe toti? iarta-i te rog pe cei ce te-au uitat!

Sindrom 31-08-08 20:30

uite-te cate flori si lumanari sunt in permanenta acolo, si vei vedea ca nu e uitat, (de toti)

All times are GMT +2. The time now is 02:16.

- Copyright 2026 4Tuning