![]() |
Re: PROBLEME cu PC-ul
Daca nu merge cu nero ia programul Ashampoo sau ceva de genu, dami un pm si iti dau programul si licentza si o sa mearga, e ceva gen nero numai ca incriptioneaza si dvd de 25 si 50 de gb, asa am si eu de la win nu ot sa fac cd si mi lene sa formatez si de atunci folosesc ashampoo si nu am nici o treaba merge perfect normal
|
Quote:
innebunesc :oops::oops: stie careva cum pot sa bootez windows dupa stick...daca nici acum nu reusesc....:sad::sad: |
era un program special cu care formatai stick-ul.. iar apoi puneai o editie WINDOWS LIVE USB si puteai boota! ....
dar tu ce CD-uri folosesti? |
Quote:
e cd-romul bulit... ma poate rezolva si pe mine cu stick-ul ? :( |
dupa o noape alba s-a rezolvat:shock:,am stat toata noaptea si am butonat...instalat,deinstalat.reinstalat,drivere,s oftware,,,nebunie.:lol:....nervi numai zic si 2.5 l de pepsi twist..8)..pe la 6 dim a facut tiu si s-a conectat....:twisted::twisted::twisted: ms tuturor de sfaturi...acu stau si eu ca omu in pat cu lap...alta viata....decat pe scaun :lol:
|
1 Attachment(s)
Problema I: Dupa ce am reinstalat Windowsul acum cateva zile imi tot apar prostiile din poza de mai jos. Chiar daca le inchid, in decurs de cateva min/sec isi fac prezenta iar. Eu am crezut ca e de la Yahoo Messenger. L-am dezinstalat si instalat de vreo 3 ori dar in zadar.
Problema II: Dupa ce inchid Winampul si il deschid din nou, nu imi mai recunoaste calc placa audio. Tin sa precizez ca nu am virusi. scanez cal de 2 ori in aceasi zi cu NOD32 + defragmentare. Multumesc. |
ai virusi.
intra in msconfig si du-te la startup si scoate de acolo ce nu e necesar! cu placa audio nu stiu ce sa zic.. probabil ai vreun windows praf. Instaleaza unu curat . |
1 Attachment(s)
Quote:
Si poza cu problema de la placa audio. |
deobicei aparea chestia asta cand nu instalai driverul de placa audio, ia uitate la componente si vezi care sunt instalate.
|
Quote:
Quote:
|
in alt program audio iti face aceeasi figura? ca e posibil sa fie de la winamp/setarile lui
|
Quote:
|
si in plus... nod32 e praf ! try KAV
|
Quote:
Quote:
Quote:
Acum 5 min am facut un up-date la windows de pe un cd si acum astept sa vad daca mai face figuri. O sa revin mai tarziu cu detalii. Multumesc |
serios..incearca Kaspersky! e peste multe...
pai incearca VLC ca player pt mp3. Ultimele releasuri de la VLC nu mai au probleme AUDIO . Acum merg super! si e less -memory-use. PS: ce codecuri ai ? incearca sa iei XP PACK dupa free-codecs.com |
| All times are GMT +2. The time now is 15:04. |
- Copyright 2026 4Tuning