![]() |
Re: Poze
alta viata :)) e facuta sau cumparata bara? proiectoare nu-i pui?
|
faina faina cataline...bravo
|
bara este cumparata, noua, momentan nu e nici vopsita, o sa-i iau si proiectoare.
|
"wolverine" unde si cat te-a costat sa iti fc capota plonjata?
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
:X:X:X:X:X:X
|
4 Attachment(s)
My G4
|
Esti membru MR? Sau asa ai luat masina? Daca nu esti membru e corect fata de clubul in cauza sa dai jos parasolarul .
|
nu,nu este membru MR.
PS:mai bine da-ti tu parasolarul jos si atunci poate o sa apreciem si noi modificarile aduse masinii inainte de toate |
fiecare cu cel doare...problema mea daca sunt sau nu membru..si tot problema mea sa tin ce vreau cand vreau pe masina..mersi oricum
|
Daca intri intr-o comunitate cum este cea auto din Romania,sau din orice alta tara si astepti sa vezi reactiile acelei comunitati,asigura-te ca ti-ai facut intrarea asa cum trebuie. Cu genul de poza de la avatar/atitudine din posturi/ parasolar cu un club de renume din Ro pe masina nu vei primi niciodata aprecieri. Este nevoie sa iti spunem mai multe despre tine si masina ta? Da parasolarul jos,schimba-ti atitudinea,fa-ti o introducere,si atunci poate cineva va comunica cu tine :)
|
Quote:
Pt ce-i care nu pot sa vada poza din postul meu de mai sus: http://4.bp.blogspot.com/_r1IiuSwr0O...FERICIT+MR.bmp |
pt sorin SYD...si sa lamurim problema...as fi fost foarte incantat sa fiu membru al acestui club legal...dar problema sta in felul urmator...mi-am pus acest parasolar tocmai pt a vedea ce parere are si politia...ca apoi daca nu era nici o problema sa devin cu adevarat membru...dar de fiecare data cand ma opreste politia nu se leaga de nimik altceva la masina decat de parasolar...ca imi ia certificatul pt ca am acest parasolar si ca stiu ei ca participam la liniute si multe altele...si nu vad rostul ..la ce sa platesc niste taxe si impozite pt a-mi lua politia certificatul...in rest nu vreau sa supar p nimeni e doar parerea mea si parerea voastra..oricum parasolarul am de gand sa il schimb..tocmai din acest motiv cu politia...numai bine
|
Quote:
|
ms frumos..si a ta este foarte frumoasa..stiu masina...craciun fericit si tie si tuturor celor de pe forum...
|
| All times are GMT +2. The time now is 22:27. |
- Copyright 2026 4Tuning