Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Tg-Jiu (https://forum.4tuning.ro/415-tg-jiu.html)
-   -   Poze (https://forum.4tuning.ro/415-tg-jiu/47604-poze.html)

lowrider.STi 28-10-09 16:49

Re: Poze

alta viata :)) e facuta sau cumparata bara? proiectoare nu-i pui?

paul11pap 28-10-09 21:22

faina faina cataline...bravo

wolverine 02-11-09 18:18

bara este cumparata, noua, momentan nu e nici vopsita, o sa-i iau si proiectoare.

t3o_5tf 04-11-09 14:44

"wolverine" unde si cat te-a costat sa iti fc capota plonjata?

wolverine 05-11-09 14:05

Quote:

Originally Posted by t3o_5tf (Post 2779354)
"wolverine" unde si cat te-a costat sa iti fc capota plonjata?

ti`am raspuns pe topicul meu ;)

wolverine 09-12-09 13:58

1 Attachment(s)
:X:X:X:X:X:X

CojoG4 24-12-09 20:04

4 Attachment(s)
My G4

dragos1989 24-12-09 23:51

Esti membru MR? Sau asa ai luat masina? Daca nu esti membru e corect fata de clubul in cauza sa dai jos parasolarul .

Lukyan 25-12-09 13:30

nu,nu este membru MR.
PS:mai bine da-ti tu parasolarul jos si atunci poate o sa apreciem si noi modificarile aduse masinii inainte de toate

CojoG4 25-12-09 14:34

fiecare cu cel doare...problema mea daca sunt sau nu membru..si tot problema mea sa tin ce vreau cand vreau pe masina..mersi oricum

dragos1989 25-12-09 15:11

Daca intri intr-o comunitate cum este cea auto din Romania,sau din orice alta tara si astepti sa vezi reactiile acelei comunitati,asigura-te ca ti-ai facut intrarea asa cum trebuie. Cu genul de poza de la avatar/atitudine din posturi/ parasolar cu un club de renume din Ro pe masina nu vei primi niciodata aprecieri. Este nevoie sa iti spunem mai multe despre tine si masina ta? Da parasolarul jos,schimba-ti atitudinea,fa-ti o introducere,si atunci poate cineva va comunica cu tine :)

VL 77 SYD 25-12-09 15:26

Quote:

Originally Posted by CojoG4 (Post 2921556)
fiecare cu cel doare...problema mea daca sunt sau nu membru..si tot problema mea sa tin ce vreau cand vreau pe masina..mersi oricum

Ca sa fiu inteles, ce ai tu pe masina este imaginea unui club care plateste niste taxe si impozite statului, detine niste acte legale si nu vad de unde atata tupeu in raspunsul tau. In primul rand se vede ca nu este un parasolar original, este o copie si e cu atat mai rau. Daca chiar iti doresti asa mult sa fi membru al acestui club, incearca pe cale legala si iti garantez ca satisfactia o sa fie mult mai mare. Pana atunci te rog in mod respectuos sa-l dai jos pt ca nu te vad nicaieri in lista membrilor.

Pt ce-i care nu pot sa vada poza din postul meu de mai sus:
http://4.bp.blogspot.com/_r1IiuSwr0O...FERICIT+MR.bmp

CojoG4 25-12-09 16:05

pt sorin SYD...si sa lamurim problema...as fi fost foarte incantat sa fiu membru al acestui club legal...dar problema sta in felul urmator...mi-am pus acest parasolar tocmai pt a vedea ce parere are si politia...ca apoi daca nu era nici o problema sa devin cu adevarat membru...dar de fiecare data cand ma opreste politia nu se leaga de nimik altceva la masina decat de parasolar...ca imi ia certificatul pt ca am acest parasolar si ca stiu ei ca participam la liniute si multe altele...si nu vad rostul ..la ce sa platesc niste taxe si impozite pt a-mi lua politia certificatul...in rest nu vreau sa supar p nimeni e doar parerea mea si parerea voastra..oricum parasolarul am de gand sa il schimb..tocmai din acest motiv cu politia...numai bine

VL 77 SYD 25-12-09 16:21

Quote:

Originally Posted by CojoG4 (Post 2921792)
as fi fost foarte incantat sa fiu membru al acestui club legal

Ma bucur ca ne-am inteles si-mi pare rau daca ai avut probleme din acest motiv. Masina este frumoasa si eu chiar sunt un fan Golf IV. Din partea MIDNIGHT RACERS, CRACIUN FERICIT si UN AN NOU MAI BUN la toata lumea!

CojoG4 25-12-09 16:33

ms frumos..si a ta este foarte frumoasa..stiu masina...craciun fericit si tie si tuturor celor de pe forum...

All times are GMT +2. The time now is 22:27.

- Copyright 2026 4Tuning