![]() |
Re: Al meu E30 3 2.5 12v Coupe ( wip )
Fara suparare...
din 14 sau cate pagini are acest topic, 8-9 sunt doar discutii ce pot avea loc si pe messenger mirc sau la telefon ori fata-n fata.. mai " la obiect " va rog.. ;) referitor la masina, sa vedem la finish cum o sa arate , si cu micul " update " facut in partea din spate a masinii, si cu noua vopsea.. pana atunci vorbele sunt de prisos |
sefu' ai zis ca bagi niste poze :rolleyes2 ce faci ai adormit in fata calculatorului ??:P:oops:
|
10 Attachment(s)
Azi am fost din nou la garaj .. :)
Am hotarat de comun acord sa nu ne grabim .. masina mai avea 2 bubitze pe care am hotarat sa le facem si s-o ducem maine ( miercuri ) la vopsitorie .. Sunt fericit ca in sfarsit masina in momentul de fatza e tzipla , nu mai are bubitze .. e ok :D Si deci poate fi dusa la vopsitorie .. asa.. i-am pus pragul dreapta , maine dim il punem si pe cel din stanga, i-am pus stopurile de curiozitate sa vad cum arata si ce pot sa spun , eu fiind fan stop mare .. am avut o mare mare bucurie cand am vazut ce posterior sexos are masina acum :D sunt foarte multumit de ce a iesit pana acum chiar daca a durat multicel, e bine , incet si sigur decat repede si prost .. e mai bine asa .. so .. abia maine poze cu masina pe platforma .. :) greu cu fiarele astea :) greu greu greu |
salut . ce prag ai pus . ? ai schimbat pragul original de tabla . sau ai pus ceva din fibra ? :peace: bafta
|
Vezi cu treaba aia s-o duci pe roti cum faci...:D
|
Quote:
iar ptr george p , maine a vbit florica cu cineva cu platforma, o ducem pe platforma .. Quote:
l-am luat prin florica , nu stiu de unde l-a luat banuiesc ca ai numaru` lu florica :rolleyes2 moderator :D daca se poate uneste-mi posturile ca iar se ataca astia ca ma chinui sa fac posturi pe 4tuning =)) in legatura cu ... culoarea ... m-a spart axe ( omu la care o vopsesc ) mi-a zis ca are sa-mi arate vreo 2000 de nuante ... deci culoarea.. surpri(z)sza :???: :twisted: user :) ti-am unit posturile..la cerere :p |
pe spate ai astupat emblema.. sau cel putin asa vad eu
pe fata o faci la fel ? sau o lasi cu emblema? ori scoase ori lasate.. ambele .. parerea mea :x |
Quote:
pe spate o sa pun portbagajul de pe ursu de `90 de pe care s-a taiat spatele ala are si sigla si eleronashutztzuletzulash .. ( eleron ) mic frumos :P si sunt 5 ani diferenta .. altfel e rugina pe ea :P e mai noua :P |
Quote:
|
VAI DE PLM !! ai asa ceva ?!??!
chiar vreau sa pun !! o sa fie micul nostru secret bine ?! :twisted: :twisted: :twisted: |
Quote:
dar sssssst...... 8) |
324d ///M :lol: :lol:
|
Quote:
iti dai seama ca asteptam POZEEEEE cu ea dupa ce iese de la VOPSIT !! :lol: ;) :arrow: BAfta si sa TE VAD CU EA PE STRAZI !! :rolleyes2 :shock: |
Quote:
|
Succes cu masina....si sa dea Dumnezeu sa ai cel mai frumos urs pentru ca il meritzi !
|
| All times are GMT +2. The time now is 15:11. |
- Copyright 2026 4Tuning