Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Femei (https://forum.4tuning.ro/28-femei.html)
-   -   Cum sa scapi de concurentza ? (https://forum.4tuning.ro/28-femei/4704-scapi-concurentza.html)

dackk 07-05-06 21:13

Re: Cum sa scapi de concurentza ?

pei hai sa zicem ca e asa cum zici tu nu ma cred zmeu ...dar totusi ma bate el daca vine cu multi dar dupa aceea cine isi ia bataie ?:lol: :lol:
si nu cred ca se poate cu vb buna din moment ce vine la mine ca eu la ea nu renunt :twisted:

Eugen_TL 07-05-06 21:37

si apoi il bati si tu sa zicem...omu te prinde iar iti da..si tot asa pana cand o sa realizati ca va bateti ca prostii... nu ar fi mai normal sa aleaga fata? daca te-a ales pe tine fa-l sa inteleaga,sau ea sa-l faca sa inteleaga ca totul intre ei e OVER!... oricum daca e sa mergi pe ideea cu bataia sa stii ca va renunta cel care si-o ia mai tare sau e mai putin ZMEU ! :)

dackk 08-05-06 00:02

mda eu mereu am evitat bataia dar sincer dar u ce crezi ca daca el afla ca ea este cu mine dupa ce i-a dat lui papuci ...nu crezi ca vine chitit sa ma bata daca vine..??? ca eu unul asa zic adica asa as face... daca mi-ar da una papuci ca sa fie cu altul....

aleks 08-05-06 02:41

bai va mai bateti mult?:D:D:D
cum scapi de concurentza, asta era ideea...

dackk 08-05-06 10:15

nu ai cum sa scapi de concurenta daca fata il simpatizeaza pe altul mai mult decat pe u!!:lol: :lol:

B|shOp-VR6 08-05-06 11:54

Lol.. si ce o sa faci daca te bati ca prostul cu ala.. si dupa o saptamana iti da si tie papucii si se combina cu altul? Te aliezi cu fostul ei sa-l bateti pe ala?

Doamne ce ma amuzati.. :))

Eugen_TL 08-05-06 12:38

asta e mentalitatea ta..eu unu as lasa-o ..te-ai dus la ala sa fii sanatoasa..discutiile le port cu ea nu cu ala! cu ala le port numai daca atunci cand e cu mine se da la ea, face prostii,intrece masura...dar daca ea e constienta ca are prieten dar totusi accepta multe chestii de la altu dusa sa fie! :)

OT:de concurenta scapi cu grija,diplomatie,bataie...depinde de la caz la caz! :)

Mustang 08-05-06 12:57

ma repet: CE VINA ARE TIPUL CA INCEARCA ??? acum sa nu va aud ca daca o gagica nu ar parea foarte interesata de voi...si s-ar da la voi...indiferent ca are prieten...nu ati baga si voi unghia sa vedeti daca iese ceva ????
daca gagica ridica coada ... asta e... e vina ei... deci...ea trebuie batuta pana la loc comanda...nu tipul care incearca :D

daca in anumite posturi spuneam ca merita sa ii spargi ficatii...spuneam doar daca tipa chiar nu pare interesata si ala insista ! ;)

dackk 09-05-06 19:43

e la mine a fost altceva totul a plecat de la o prostie si se pare ca fata a vrut :oops: si am ramas cu ea (am furat-o de la prietenul ei cu care era de 1 an si...):D :twisted:

All times are GMT +2. The time now is 05:49.

- Copyright 2026 4Tuning