![]() |
Re: jante oltcit
eu te las in pace...relax
tu ne-ai intrebat, si ai primit raspunsurile. care-i problema? nu iti convin? asta e alta poveste. cine te-a pus sa iti tocesti degetele cu noi? EU? nu cred ce treaba are director de transporturi...cu RAR? nimic. Au aceeasi obligatie de a ma servi pe mine, pe tine, si pe mai marii domni. punct. daca le stii asa de bine...ce ne mai stresezi cu 2-3 topicuri despre jenti!? |
1 Attachment(s)
am eu de vanzare jante pt oltcit, momo pe 15", cu flanse si cu planetare intarite, cu gume pe ele, tot pachetu se da la 350 de euro...pt cine e interesat mai vbim la pretz..
Attachment 313085 |
Quote:
cum ai adaptat?fara distantoare? |
jantele! :-)
|
nox ai aparut si tu pe radar unde ai fost pana acum si vada ca esti posesorul jantelor de pe DES
|
Quote:
si nu am fost nicaieri..dar m-am apucat de lucru si chiar nu am mai avut timp sa postez... |
nox la ce masina lucrezi? sper ca la oltean ...
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
Ce spune-ti de jantele astea ?????
Problema e ca sunt 3*112 si costa 80 euro bucata |
daca erau in 4....mult prea marfa...pacat k sunt in 3:(
|
Quote:
|
oltcitu are 3 x 105 (daca nu ma insel) trebuiesc butucii modificati
acelas model le gasesti in 4 pe toate strazile ... |
cele din spate sunt marfa. detalii despre cele din spate ai? frumoase asa cu buza....:rolleyes2
|
alea sunt jante pt smart dar cred cai sta mai bine in 4 prezoane
|
am o intrebare pentru toti cei cu oltciturile. Cine are niste flanse de oltcit model romanesc?
daka are cineva sa imi trimita un pm si sa vb despre pret pentru ele. multumesc |
| All times are GMT +2. The time now is 18:18. |
- Copyright 2026 4Tuning